Πολιτική δράση Δεκεμβρίου 2016

Πολιτική δράση Δεκεμβρίου 2016 Κύριο

 

 
 Αν δεν μπορείτε να διαβάσετε το περιεχόμενο πατήστε εδώ

karaoglou

Πολιτική Δράση
Μηνιαία Ενημερωτική

Ηλεκτρονική Έκδοση_

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ 57    

15873524 10210561326845296 6195282031664953820 n

Φίλες και φίλοι, καλή χρονιά σε όλους!

Εύχομαι το 2017 να είναι ευλογημένο από το Θεό και να συνοδεύεται από υγεία, προκοπή, ευημερία, σύνεση, λογική, εθνική αφύπνιση και ειρήνη.

Ας είναι το έτος που θα σημάνει τη δημιουργική ανασυγκρότηση της πατρίδας μας, φέρνοντας σε κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα την πραγματική ελπίδα για καλύτερες ημέρες.

Το έχει ανάγκη η Ελλάδα, το έχουμε ανάγκη όλοι μας!

Η πρώτη μου ευχή για το 2017 είναι να φύγει αυτή η Κυβέρνηση! Είναι η χειρότερη που γνώρισε ο τόπος στα χρόνια της μεταπολίτευσης. Έχει κάνει τόσο μεγάλο κακό, όσο καμία άλλη από το 1974 μέχρι σήμερα...

Η δεύτερη ευχή είναι το μέλλον των επόμενων γενεών να πάψει να είναι προδιαγεγραμμένο στην απόγνωση και η τρίτη αφορά στην προσδοκία μου η κοινωνία μας να αποκτήσει και πάλι ορίζοντες ζωής.

Το μόνο θετικό που κρατώ από το 2016 είναι ότι μας έκανε σοφότερους σε ό,τι αφορά τι πραγματικά σημαίνει «ΣΥΡΙΖΑ» και τι πρεσβεύει...

Σε πολιτικό επίπεδο ο Ιανουάριος αναμένεται να είναι ο πιο κρίσιμος μήνας καθώς υπό προϋποθέσεις είναι πιθανό να σηματοδοτήσει ραγδαίες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις.

Δεν είναι μόνο η διαπραγμάτευση με τους θεσμούς για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης που κλιμακώνει την πίεση προς το Μέγαρο Μαξίμου, αλλά και η σταδιακή συσσώρευση της κοινωνικής αντίδρασης.

Ως γνωστόν το 2017 μας έκανε... ποδαρικό με αυξήσεις σε καύσιμα, τσιγάρα, καφέ, σταθερή και κινητή τηλεφωνία, ενώ για όγδοη συνεχόμενη χρονιά καλούμαστε να πληρώσουμε υψηλότερους φόρους τη στιγμή που τα ληξιπρόθεσμα χρέη ξεπερνούν τα 93 δισεκατομμύρια ευρώ.

Είναι σαφές ότι νοικοκυριά και επιχειρήσεις δεν αντέχουν περαιτέρω οικονομική «αφαίμαξη», όπως εξυπακούεται ότι το αυτό το modus vivendi δεν μπορεί να πάει πολύ μακριά.

Για αυτό και στη Νέα Δημοκρατία περιλαμβάνουμε στο κυβερνητικό μας πρόγραμμα συγκεκριμένες και κοστολογημένες αλλαγές στην οικονομία και το Κράτος προκειμένου να αυξηθεί το διαθέσιμο εισόδημα των πολιτών, να αναπνεύσει η οικονομία και να απελευθερωθούν νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Πρώτη και απαράβατη δέσμευσή μας είναι να προχωρήσουμε άμεσα στη μείωση του φόρου εισοδήματος από το 29% στο 20% τα επόμενα δυο χρόνια, στη μείωση του συντελεστή φορολόγησης μερισμάτων από το 15% στο 5% και στη μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% επίσης την επόμενη διετία.

Δεύτερη η επιτάχυνση των ιδιωτικοποιήσεων και της προσέλκυσης επενδύσεων. Η απάντηση στην κρίση είναι η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και όχι η υπερφορολόγηση.

Τρίτη η ενίσχυση της ρευστότητας στην οικονομία, κάτι που μπορεί να επιτευχθεί με την αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων χρεών του Δημοσίου και τη ρύθμιση των «κόκκινων» δανείων πολιτών και επιχειρήσεων σε τράπεζες, εφορία και ασφαλιστικά ταμεία. Αποτελεί υποχρέωσή μας να στηρίξουμε όσους συμπολίτες μας «έπεσαν» στα χρόνια της κρίσης, δίνοντάς τους ακόμη μια ευκαιρία να προχωρήσουν στη ζωή τους.

Τέλος, δεσμευόμαστε για την επέκταση του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος σε κάθε συμπολίτη μας που το έχει ανάγκη και αφορά σχεδόν ενάμιση εκατομμύριο συμπολίτες μας.

Και οι τέσσερις δεσμεύσεις, όπως έχουν διατυπωθεί από τον Πρόεδρό μας, Κυριάκο Μητσοτάκη, αποτελούν βασικούς άξονες του Κυβερνητικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας. Γιατί στο νέο ξεκίνημα που θα κάνει σύντομα η χώρα μας κανένας δεν πρέπει να μείνει πίσω.

Για να αλλάξει, λοιπόν, η Ελλάδα, το 2017 πρέπει να είμαστε δεκτικοί στην ισονομία, την αξιοκρατία, την αξιολόγηση και τον υγιή ανταγωνισμό.

Κάνοντας την επιβεβλημένη υπέρβαση ως μονάδες και ως σύνολο, το 2017 θα είναι πραγματικά μια καλύτερη χρονιά για την Ελλάδα.

Στο χέρι μας είναι αρκεί να το θελήσουμε πραγματικά!

Σας ευχαριστώ, μαζί συνεχίζουμε…

 

Η πλήρης κοινοβουλευτική και εξωκοινοβουλευτική παρουσία και δράση μου υπάρχει πάντα στο www.karaoglou.gr

 

 

Δραστηριότητες

Εκτόξευση του αριθμού των εγγεγραμμένων ανέργων στα 913.044 άτομα. Η χειρότερη επίδοση όλων των εποχών

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την παρουσίαση του "Ορκίζομαι" στη Θέρμη

Παταγώδης αποτυχία της Κυβέρνησης στην απορρόφηση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ 2014-2020

Η παρουσίαση του "Ορκίζομαι" στα Γιαννιτσά (VIDEO)

"Η Ελλάδα της κρίσης χρειάζεται ριζοσπαστικές προσεγγίσεις και όχι διαχείριση"

"Ο comandante Τσίπρας φτωχοποιεί τους Έλληνες"

 

  

 Άρθρα

«Το 2017 εύχομαι...»

«Βάζουμε ξανά την Ελλάδα στον σωστό δρόμο»

 

Συνεντεύξεις

Ο Θ. Καράογλου στον Focus Fm και στην εκπομπή Focus City (31.12.16)

Ο Θ. Καράογλου στην εκπομπή "Εδώ Μακεδονία" (30.12.16)

Ο Θ. Καράογλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Εγνατία Τηλεόραση (29.12.2016)

Ο Θ. Καράογλου στην εκπομπή "ΕπιΚοινωνία" της ΕΡΤ3 (27.12.2016)

Ο Θ. Καράογλου στον Πρακτορείο Fm και στην εκπομπή "Με τα Χίλια" (28.12.2016)

Ο Θ. Καράογλου στον 102 FM (23.12.2016)

Ο Θ. Καράγλου στην εκπομπή "Παρεμβάσεις" στο Blue Sky (14.12.2016)

Ο Θ. Καράογλου στην εκπομπή "Θέσεις και Απόψεις" στον FM100 (15.12.2016)

"Η οικονομία στο κόκκινο" στον Ρ/Σ "Στο Κόκκινο"   (15.12.2016)

"Άθλιος ο δρόμος Γιαννιτσών-Χαλκηδόνας" Συνέντευξη στην εφημερίδα "Νέοι Ορίζοντες" Πέλλας (14.12.2016)

"Η Καρδιά στον Καραμανλή, μπροστά με τον Κυριάκο" Συνέντευξη Θ. Καράογλου στην εφημερίδα "Παρασκήνιο" (03.12.2016)

 

 

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

ymath
grafeiokratia

«Δεν έχουν εκδοθεί ακόμη οι εφαρμοστικές για την αναγνώριση των νέων συνεταιρισμών και των ομάδων παραγωγών»

diek
 

«Άμεση λειτουργία ΔΙΕΚ για τους αποφοίτους του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Πυλαίας-Χορτιάτη»

maximou 

«Ανήκουστη αύξηση των μετακλητών υπαλλήλων της Κυβέρνησης» 

 

«Αυτό το e-mail δεν μπορεί να θεωρηθεί spam εφόσον αναγράφονται τα στοιχεία του αποστολέα και δίνεται η δυνατότητα διαγραφής από την λίστα παραληπτών. Αν είστε σε αυτή τη λίστα κατά λάθος ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο θέλετε να διαγραφεί το e-mail σας από αυτή, απλά πατήστε {unsubscribe}εδώ{/unsubscribe} για αυτόματη διαγραφή. Αυτό το μήνυμα πληροί τις προϋποθέσεις της ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί διαφημιστικών μηνυμάτων (Directiva 2002/31/CE του Ευρωπαϊκού  Κοινοβουλίου Relative as A5-270/2001 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου).»

{unsubscribe}Διαγραφή από τη λίστα{/unsubscribe}
Έχετε ερωτήσεις ή σχόλια; Γράψτε μας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομίoυ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Περισσότερα μπορείτε να δείτε στη σελίδα www.karaoglou.gr
Πολιτικό Γραφείο Θεσ/νίκης: Μοναστηρίου 13, Όρ. 3ος, Τ.Κ. 546 27, Τηλ.: 2310 525545, Fax: 2310 525547
Πολιτικό Γραφείο Αθήνας: Μητροπόλεως 1, Τ.Κ. 10557, Τηλ.: 2103709325, Fax: 210 3709329