"Ο comandante Τσίπρας φτωχοποιεί τους Έλληνες"

"Ο comandante Τσίπρας φτωχοποιεί τους Έλληνες" Κύριο

Θεσσαλονίκη, 05 Δεκεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: «Ο COMANDANTE ΤΣΙΠΡΑΣ ΦΤΩΧΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ»

Ευθεία επίθεση στην Κυβέρνηση ότι φτωχοποιεί τους Έλληνες εξαπέλυσε από τα Γιαννιτσά ο κ. Θεόδωρος Καράογλου, με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του με τίτλο «Ορκίζομαι» και θέμα τη Συνταγματική Αναθεώρηση.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος απηύθυνε και σύντομο χαιρετισμό, ενώ παρόντες ήταν ο Βουλευτής Πέλλας της Ν.Δ. κ. Γιώργος Καρασμάνης, οι πρώην Βουλευτές του κόμματος κα. Παρθένα Φουντουκίδου, κ.κ Ιορδάνης Τζαμτζής και Διονύσης Σταμενίτης, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και εκατοντάδες κόσμου.
Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας χαρακτήρισε «χαμένα χρόνια για την Ελλάδα» την περίοδο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τονίζοντας ότι η χώρα βρίσκεται στον αυτόματο πιλότο. «Κάνουν αντιπολίτευση στην... επόμενη Κυβέρνηση. Εκείνοι που θα έσκιζαν τα μνημόνια ετοιμάζονται να υπογράψουν και τέταρτο, ο comandante Τσίπρας φτωχοποιεί τους Έλληνες» τόνισε χαρακτηριστικά, εξηγώντας ότι με αφορμή τη Συνταγματική Αναθεώρηση η πατρίδα μας πρέπει να σπάσει τον φαύλο κύκλο των χαμένων ευκαιριών.
«Μόνη τους ιδεολογία είναι το ψέμα. Η πικρή αλήθεια είναι πιο ωφέλιμη από το γλυκό ψέμα. Για αυτό πρέπει να ξεσκεπάσουμε την Αριστερή υποκρισία που δοκιμάζει τις κόκκινες γραμμές της κοινωνίας μας» είπε.
Από την πλευρά του ο επικεφαλής της ομάδας των Ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, χαρακτήρισε το βιβλίο του κ. Καράογλου «οδηγό που πρέπει να γίνει κτήμα των Ελλήνων».
Όπως σημείωσε: «Σε περίοδο κρίσης αυτοί που γράφουν ιστορία είναι αυτοί που κάνουν τομές», εστιάζοντας στην ανάγκη μιας «θεσμικής κοινοβουλευτικής επανάστασης η οποία θα αλλάξει την Ελλάδα αλλάζοντας τις δομές».
«Φτάσαμε στο σήμερα γιατί ο δυτικός κόσμος δεν έχει εμπιστοσύνη στη Δημοκρατία. Χάθηκαν οι σταθερές και ο προσανατολισμός που είχαμε» ανέφερε μεταξύ άλλων και έκλεισε την εισήγησή του λέγοντας πως «στη Νέα Δημοκρατία δεν μας ενδιαφέρουν οι επερχόμενες εκλογές, αλλά οι επόμενες γενιές».
Στην κρίση θεσμών και αξιών στάθηκε από την πλευρά του ο πρώην Ευρωβουλευτής κ. Γιάννης Γκλαβάκης. «Στην Ελλάδα δεν τιμούμε τίποτα» ήταν η χαρακτηριστική αναφορά του, προσθέτοντας ότι το μείζον θέμα της πατρίδας μας είναι ότι «χάσαμε τον ελληνισμό μας».
Τέλος, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, κ. Σάκης Ξυνίδης, επισήμανε ότι η Συνταγματική Αναθεώρηση αφορά το μέλλον της Ελλάδας. «Η αναθεώρηση πρέπει να είναι εργαλείο αναγέννησης και ανασυγκρότησης της χώρας» παρατήρησε, χαρακτηρίζοντας το βιβλίο του κ. Καράογλου «εξαιρετικό».