Πολιτική Δράση Ιανουαρίου 2017

Πολιτική Δράση Ιανουαρίου 2017 Κύριο

 

 
 Αν δεν μπορείτε να διαβάσετε το περιεχόμενο πατήστε εδώ

karaoglou

Πολιτική Δράση
Μηνιαία Ενημερωτική

Ηλεκτρονική Έκδοση_

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ 58    

ns

Φίλες και φίλοι, 
η αποκαρδιωτική εικόνα με τους χιλιάδες συμπολίτες μας έξω από τα ΚΕΠ της χώρας, όπου περιμένουν σε τεράστιες ουρές για να υποβάλλουν αίτηση προκειμένου να διεκδικήσουν το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης των 200 ευρώ ανά μήνα, αποτελεί γροθιά στο στομάχι.

Είναι η μεγαλύτερη απόδειξη της κοινωνικής αποσύνθεσης που συντελείται τη διετία της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η οποία οδηγεί στον εξευτελισμό, τη φτωχοποίηση και την απώλεια της αξιοπρέπειας του ατόμου.

Η Ελλάδα έπαψε πλέον να βρίσκεται στο χείλος της κοινωνικής εξαθλίωσης, καθώς κάθε ημέρα που περνά βυθίζεται όλο και περισσότερο στο επόμενο στάδιο.

Κάπως έτσι φτάσαμε στο εξής παράδοξο σημείο. Από τη μια πλευρά ο Αλέξης Τσίπρας να επικαλείται σε κάθε δημόσια τοποθέτησή του το «δίκιο» του ελληνικού λαού και από την άλλη εκατομμύρια πολίτες να στενάζουν κάθε μήνα στα γκισέ των τραπεζών και των ΔΟΥ εξαιτίας της φοροεισπρακτικής του πολιτικής.

Πόσες ανάλογες εικόνες πρέπει να δούμε ακόμη μέχρι να συνειδητοποιήσουμε πως δεν μπορούμε και ούτε μας αξίζει να ζούμε υπό αυτές τις συνθήκες;

Πόσες αναλύσεις οικονομικού περιεχομένου πρέπει να διαβάσουμε για να αποδεχθούμε ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε στον ίδιο αδιέξοδο δρόμο;

Η πολιτική, όπως τουλάχιστον την αντιλαμβάνομαι εγώ, δεν είναι παιχνίδι εντυπώσεων, αλλά ο σχεδιασμός λύσεων για μια σειρά κοινωνικών προβλημάτων και η τόλμη να εφαρμόζεις με αποφασιστικό τρόπο ένα μετρήσιμο πρόγραμμα παρεμβάσεων που θα στηρίζουν την απασχόληση, την αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου και θα θέτουν τις βάσεις για την επίτευξη της πολυπόθητης ανάπτυξης.

Ακριβώς, δηλαδή, όπως την άσκησε η Νέα Δημοκρατία κάθε φορά που καλούνταν, πάντα σε δύσκολες εποχές για την πατρίδα, να πετύχει μείωση των ελλειμμάτων, περιορισμό της ανεργίας, επιστροφή σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, αναβάθμιση στη διεθνή κατάταξη ανταγωνιστικότητας, να προσελκύσει επενδύσεις, να «χτίσει» εθνική αυτοπεποίθηση.

Το κάναμε πάντα αποτελεσματικά έχοντας ως γνώμονα το συμφέρον των πολλών και όχι των λίγων, θα τα καταφέρουμε και πάλι με όχημα τη «Συμφωνία Αλήθειας» την επομένη των εκλογών όποτε και αν προκηρυχθούν.

Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του να παραμείνει στην εξουσία έστω και ένα λεπτό παραπάνω. Μακάρι οι εκλογές να είχαν γίνει... χθες, ωστόσο πιστεύω ότι μαζί με τους υπουργούς του είναι έτοιμος να υπογράψει όλα όσα απαιτήσουν οι δανειστές μας όπως για παράδειγμα μείωση αφορολόγητου και νέα μείωση μισθών- συντάξεων.

Τουλάχιστον μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου ας κλείσει η Β΄ αξιολόγηση, διότι η παράτασή της συνεπάγεται συντήρηση της επικίνδυνης και ανεύθυνης συζήτησης περί εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη και γιγάντωση του «λογαριασμού» που θα κληθούμε να πληρώσουμε στο τέλος όλοι οι φορολογούμενοι.

Στο πλαίσιο αυτό καλώ τον κάθε ένα και την κάθε μια από εσάς να πιστέψουμε και πάλι ως Έθνος στους εαυτούς μας και στις ικανότητές μας.

Να δείξουμε στην Κυβέρνηση ότι ως Νεοδημοκράτες γνωρίζουμε από μάχες, τις οποίες δίνουμε πάντα με περηφάνια ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Σας καλώ να είστε έτοιμοι για ακόμη μια φορά, για την πατρίδα, την παράταξη, τα παιδιά μας!

Σας ευχαριστώ, μαζί συνεχίζουμε…

 

Η πλήρης κοινοβουλευτική και εξωκοινοβουλευτική παρουσία και δράση μου υπάρχει πάντα στο www.karaoglou.gr

 

 

Δραστηριότητες

Η Κυβέρνηση δείχνει μίσος προς τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους νέους επιστήμονες

Η Κυβέρνηση έλαβε σχεδόν 500 εκ. ευρώ για το προσφυγικό και οι πρόσφυγες δοκιμάζονται από το πολικό ψύχος

Ανατροπές στην αγορά εργασίας σε βάρος των εργαζομένων

Αυξήθηκαν κατά 24.991 οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στον ΟΑΕΔ σε σχέση με τον Δεκέμβριο του 2015

Απαρέγκλιτος όρος για την επιστροφή στην ανάπτυξη η προστασία του επιχειρείν

Η Κυβέρνηση εξοντώνει τους ελεύθερους επαγγελματίες

Φοβάμαι οτι η Κυβέρνηση μας οδηγεί άλλη μια φορά σε νέο μνημόνιο

  

 Άρθρα

«Το 2017 μας έκανε ποδαρικό με νέους φόρους και νέα κυβερνητικά ψέματα»

«Δυο (χαμένα) χρόνια ΣΥΡΙΖΑ»

«Δύο χρόνια Αριστερά ψέματα»

«Ο Κυρ. Μητσοτάκης δεν είναι ο αντι-Τσίπρας»

 

 

Συνεντεύξεις

Ο Θ. Καράογλου στον Alpha 9,89 (05.01.17)

Ο Θ. Καράογλου στoν Flash 96 (09.01.17)

Ο Θ. Καράογλου στο "Κανάλι Ένα" του Πειραιά (16.01.2017)

Ο Θ. Καράογλου στην "Πρωινή Ζώνη" της ΕΡΤ (19.01.2017)

Ο Θ. Καράογλου στον Πρακτορείο Fm (20.01.2017)

Ο Θ. Καράογλου στο δελτίο ειδήσεων του Atlas tv (17.01.2017)

Ο Θ. Καράγλου στo δελτίο ειδήσεων του Εγνατία τηλεόραση (19.01.2017)

Ο Θ. Καράογλου στο δελτίο ειδήσεων του Tv Επιλογές των Σερρών (20.01.2017)

Ο Θ. Καράογλου στην εκπομπή "Ψηφίδες Πολιτισμού" στο Pontos Tv (23.01.2017)

"Εντός και Εκτός" στην Εγνατία Τηλεόραση (20.01.2017)

"Σχολιάζοντας την επικαιρότητα" στο Βεργίνα Tv (23.01.2017)

Ο Θ. Καράογλου "Στο Κόκκινο" (26.01.2017)

Στην εκπομπή "Θέσεις και Απόψεις" στον Fm100 (27.01.2017)

 

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

dhmosia nosokomeia
kakopoioi

«Έρμαια κακοποιών οι κάτοικοι των Δήμων Χαλκηδόνας και Λαγκαδά»

ekab
 

«Ακόμα δεν έχουν αλλάξει τα ασθενοφόρα-σαράβαλα του ΕΚΑΒ»

PAIDIATRIKO 

«Στον αέρα οι υποσχέσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για Παιδιατρικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη» 

 

«Αυτό το e-mail δεν μπορεί να θεωρηθεί spam εφόσον αναγράφονται τα στοιχεία του αποστολέα και δίνεται η δυνατότητα διαγραφής από την λίστα παραληπτών. Αν είστε σε αυτή τη λίστα κατά λάθος ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο θέλετε να διαγραφεί το e-mail σας από αυτή, απλά πατήστε {unsubscribe}εδώ{/unsubscribe} για αυτόματη διαγραφή. Αυτό το μήνυμα πληροί τις προϋποθέσεις της ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί διαφημιστικών μηνυμάτων (Directiva 2002/31/CE του Ευρωπαϊκού  Κοινοβουλίου Relative as A5-270/2001 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου).»

{unsubscribe}Διαγραφή από τη λίστα{/unsubscribe}
Έχετε ερωτήσεις ή σχόλια; Γράψτε μας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομίoυ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Περισσότερα μπορείτε να δείτε στη σελίδα www.karaoglou.gr
Πολιτικό Γραφείο Θεσ/νίκης: Μοναστηρίου 13, Όρ. 3ος, Τ.Κ. 546 27, Τηλ.: 2310 525545, Fax: 2310 525547
Πολιτικό Γραφείο Αθήνας: Μητροπόλεως 1, Τ.Κ. 10557, Τηλ.: 2103709325, Fax: 210 3709329