ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 Κύριο

 

 
 Αν δεν μπορείτε να διαβάσετε το περιεχόμενο πατήστε  εδώ

karaoglou

Πολιτική Δράση
Μηνιαία Ενημερωτική

Ηλεκτρονική Έκδοση_

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2015
ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ 43

Φίλες και φίλοι,

 καλημέρα σε όλες και σε όλους.

Δυο τα θέματα που με απασχολούν στο εισαγωγικό σημείωμα. Το πρώτο αφορά στο μέλλον της πατρίδας μας εξαιτίας των επικίνδυνων χειρισμών της δεύτερης φοράς Αριστερής Κυβέρνησης. Το δεύτερο στις εσωκομματικές εκλογές, μιας και στις 22 του μήνα καλούμαστε να εκλέξουμε τον νέο μας Πρόεδρο.

Θα ξεκινήσω από το πρώτο.

Η περίοδος ανοχής προς την Κυβέρνηση και τους Υπουργούς τελείωσε την 30η Οκτωβρίου, την ημέρα δηλαδή της τελευταίας προθεσμίας για την πληρωμή της πρώτης δόσης του ΕΝΦΙΑ. Του φόρου, θυμίζω, που οι ίδιοι υποτίθεται ότι θα καταργούσαν.

Δυστυχώς στην Ελλάδα έπαψε να υπάρχει λογική και οργάνωση και πολύ φοβάμαι ότι από τη στιγμή που ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝ.ΕΛ. δεν είναι διατεθειμένοι να εφαρμόσουν ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις, θα αργήσουμε πολλές δεκαετίες να ψηλαφίσουμε ως χώρα τα πρώτα σημάδια ανάπτυξης.

Στο μόνο που θα αρκεστούμε είναι να πληρώνουμε κάθε μήνα αβάστακτους "Αριστερούς" φόρους.

Με τους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας να βρίσκονται προ των πυλών, τις καταθέσεις (όσες απέμειναν στις τράπεζες) να απειλούνται με "κούρεμα", τους αγρότες και τους ελεύθερους επαγγελματίες να προκαταβάλλουν αυξημένο φόρο, τους δικαιούχους του επιδόματος θέρμανσης (οι οποίοι δεν το έχουν εισπράξει ακόμη) να μειώνονται δραστικά, τις συντάξεις να ψαλιδίζονται δραματικά μέσω της "αριστερής" αύξησης των κρατήσεων, τα δύσκολα είναι μπροστά μας.

Στα εσωκομματικά μας ζητήματα τώρα, πλέον ο χρόνος κυλά αντίστροφα.
Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η έναρξη των εσωκομματικών διαδικασιών για την εκλογή νέου Προέδρου του κόμματος, λίγα μόλις 24ωρα μετά τις εθνικές εκλογές του Σεπτεμβρίου, είναι λάθος επιλογή η οποία δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από εκείνα που θα λύσει προσωρινά.

Αντί, για παράδειγμα, να ασχοληθούμε σοβαρά και υπεύθυνα με την κρίση ταυτότητας που βασανίζει τη Νέα Δημοκρατία και να αναζητήσουμε το "τις πταίει" για το γεγονός ότι απομακρυνόμαστε από την κοινωνία, εμείς κρύψαμε για ακόμη μια φορά τα προβλήματα κάτω από το χαλί και χωριστήκαμε σε "στρατόπεδα".

Αυτό που σας προτρέπω είναι στις 22 Νοεμβρίου να προσέλθετε στην κάλπη και να ψηφίσετε τον καλύτερο, έχοντας υπόψιν σας ότι Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σημαίνει εν δυνάμει Πρωθυπουργός.

Για αυτό και επισημαίνω ότι ως νέο μας Πρόεδρο δεν πρέπει να εκλέξουμε έναν "αντι-Τσίπρα", αλλά εκείνο το πρόσωπο που έχει αμιγώς πολιτικά χαρακτηριστικά. Το πρόσωπο εκείνο που μπορεί να εκφράζει όλη την κοινωνία. Να μην είναι απλώς νέος, να τα λέει ωραία και να "γράφει" καλά στο γυαλί, αλλά να είναι έμπειρος, ειλικρινής, ρεαλιστής, αποτελεσματικός, ηγέτης και με τον λόγο του να διεμβολίζει τον πολιτικό χώρο από την κεντροαριστερά μέχρι την πατριωτική δεξιά.

Με λίγα λόγια, να εκφράζει την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων!

Είμαι σίγουρος ότι στις 22 Νοεμβρίου θα επιλέξετε τον καλύτερο.

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας.

Μαζί συνεχίζουμε…

 

Η πλήρης κοινοβουλευτική και εξωκοινοβουλευτική παρουσία και δράση μου υπάρχει πάντα στο www.karaoglou.gr

 

Δραστηριότητες

Στον ΣΥΡΙΖΑ τους στενεύει το κυβερνητικό και μνημονιακό κοστούμι

Καλώ τους υποψήφιους Προέδρους της Ν.Δ. να επιδείξουν πολιτική ωριμότητα και αλληλοσεβασμό

Δήλωση Θ. Καράογλου για τον κίνδυνο λουκέτου στη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης

Θεόδωρος Καράογλου για αποπομπή Σαββαΐδου: "Πας μη ΣΥΡΙΖΑ βάρβαρος"

 

 Άρθρα

"Αυτά είναι τα στοιχεία ενός ηγέτη" (03-10-15)

"Πρόεδρος της Ν.Δ. σημαίνει Πρωθυπουργός" (03-10-15)

"Όλα βαίνουν καλώς, εναντίον μας" (11-10-15)

 

Συνεντεύξεις 

Στην εκπομπή "ΕΡΤ Ενημέρωση" (01.10.15)


Στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 FM της ΕΡΤ (05.10.15)


Στον FM 100 (05.10.15)


Στο Kontra Channel (06.10.2015)

Στην εκπομπή "Παρεμβάσεις" στο Blue Sky (13.10.2015)


Στο Ράδιο Έναντι- www.radio1d.gr (15.10.15)


Στη Βεργίνα Τηλεόραση (15.10.15)


Στον Ρ/Σ "Πρακτορείο 104,9" (16.10.15)


Στην 102 FM της ΕΡΤ 3 (22.10.15)


Στον FM 100 (22.10.15)


Στην εκπομπή "Δήγμα Γραφή" στη Βεργίνα Τηλεόραση (22.10.15)

 

 


ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

1
3
4

Απαράδεκτη αναφορά της ΠΓΔΜ ως "Μακεδονία" σε σχολικό εγχειρίδιο

«Αυτό το e-mail δεν μπορεί να θεωρηθεί spam εφόσον αναγράφονται τα στοιχεία του αποστολέα και δίνεται η δυνατότητα διαγραφής από την λίστα παραληπτών. Αν είστε σε αυτή τη λίστα κατά λάθος ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο θέλετε να διαγραφεί το e-mail σας από αυτή, απλά πατήστε {unsubscribe}εδώ{/unsubscribe} για αυτόματη διαγραφή. Αυτό το μήνυμα πληροί τις προϋποθέσεις της ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί διαφημιστικών μηνυμάτων (Directiva 2002/31/CE του Ευρωπαϊκού  Κοινοβουλίου Relative as A5-270/2001 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου).»

{unsubscribe}Διαγραφή από τη λίστα{/unsubscribe}
Έχετε ερωτήσεις ή σχόλια; Γράψτε μας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομίoυ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Περισσότερα μπορείτε να δείτε στη σελίδα www.karaoglou.gr
Πολιτικό Γραφείο Θεσ/νίκης: Μοναστηρίου 13, Όρ. 3ος, Τ.Κ. 546 27, Τηλ.: 2310 525545, Fax: 2310 525547
Πολιτικό Γραφείο Αθήνας: Μητροπόλεως 1, Τ.Κ. 10557, Τηλ.: 2103709325, Fax: 210 3709329