ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 Κύριο

 

 

karaoglou

Πολιτική Δράση
Μηνιαία Ενημερωτική

Ηλεκτρονική Έκδοση_

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014
ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ 33


Φίλες και φίλοι,
σε λίγες ημέρες ξεκινά μια νέα χρονιά, με διάχυτες ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο για την Πατρίδα και τους συνανθρώπους μας.

Εύχομαι υγεία και χαρά για όλους, με την προσδοκία οι Άγιες ημέρες που ακολουθούν να φέρουν την ευτυχία στα σπίτια όλων των Ελλήνων.

Σε πολιτικό επίπεδο, βιώνουμε (ίσως) τις χειρότερες στιγμές της Μεταπολιτευτικής περιόδου.

Την ώρα που η οικονομία μας επέστρεψε σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, ο ΣΥΡΙΖΑ, με πρόσχημα την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, επιχειρεί να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές και μακρά περίοδο αστάθειας.

Με δική του ευθύνη ο δημόσιος διάλογος καθίσταται «όμηρος» του λαϊκισμού, οι μεταρρυθμίσεις που όλοι αναγνωρίζουμε ότι χρειάζεται ο τόπος περνούν σε τρίτη-τέταρτη μοίρα, η αγορά «παγώνει», οι επενδυτές κοιτούν αποσβολωμένοι τα όσα συμβαίνουν στην πατρίδα μας και η κοινωνία μας μοιάζει εγκλωβισμένη ανάμεσα στην εξάντληση (εξαιτίας της υπερφορολόγησης) και την ουτοπία της άκρατης παροχολογίας.

Και ενώ η Ελλάδα (πραγματικά) έχει να κάνει λίγα ακόμη βήματα μέχρι να βγει από το τούνελ της ύφεσης, ένας ολόκληρος λαός ασχολείται με αστήρικτες κατηγορίες, θεατρινισμούς, μονταζιέρες, «τσαντιριώτες» και «χρυσοπληρωμένους επαναστάτες», οι οποίοι μέσα από τηλεοπτικές συχνότητες «σκίζουν» τα Μνημόνια και πουλούν… τζάμπα πατριωτισμό.
 
Αυτοί οι μικροί «Γκαϊμπελίσκοι» της δήθεν προοδευτικής Αριστεράς, πολώνουν συστηματικά την πολιτική αντιπαράθεση και την οδηγούν σε συγκρούσεις χωρίς όριο και λογική, καλλιεργώντας σε όλη τη χώρα κλίμα καχυποψίας και συνομοσιολογίας.

Ξεχνούν, ωστόσο, κάτι σημαντικό. Ότι η Δημοκρατία στη χώρας μας δεν ευτελίζεται, ούτε μπορεί να γίνει «δελφινάριο», όσο και αν συγκεκριμένοι κύκλοι το επιδιώκουν.

Η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας είναι επιτακτική, ιδίως από τη στιγμή που το κεντρικό μήνυμα το οποίο εκπέμπει η κοινωνία μας είναι ότι δεν θέλει να προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές.

Δεν τις θέλει ο λαός μας, δεν τις αντέχει η οικονομία μας. Σήμερα, ο τόπος έχει ανάγκη από εθνική συνεννόηση, η οποία είναι απαραίτητη και αυτονότη.  
Απαραίτητη για να διαπραγματευθούμε αποτελεσματικά την επόμενη ημέρα μετά το τέλος του Μνημονίου, να θωρακίσουμε την Ελλάδα, να σταθεροποιήσουμε την οικονομία και να ολοκληρώσουμε την Συνταγματική Αναθεώρηση και αυτονόητη  προκειμένου να βαδίσουμε ενωμένοι ως Έθνος στο μέλλον.

Θέλω να πιστεύω και εύχομαι, στις 29 Δεκεμβρίου, στην τρίτη και κρίσιμη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, να επικρατήσουν η κοινή λογική και η εθνική σωφροσύνη, ώστε να αποφύγουμε τα χειρότερα.

Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2015.

Σας ευχαριστώ, μαζί συνεχίζουμε…

 

Η πλήρης κοινοβουλευτική και εξωκοινοβουλευτική παρουσία και δράση μου υπάρχει πάντα στο www.karaoglou.gr

 

 

Δραστηριότητες

Κοινή επιστολή - δήλωση για τις αρνητικές επιπτώσεις του μέτρου της ομοιόμορφης συσκευασίας στον ελληνικό κλάδο καπνού

Πρόταση στον Πρωθυπουργό για την αποκατάσταση των μικροομολογιούχων σε βάθος δεκαετίας

«Αυτά που ήξερε η αριστερά στα πανεπιστήμια να τα ξεχάσει»

 


 Άρθρα

«Ας σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά»

 

Συνεντεύξεις

 

Ο Θ. Καράογλου στο Epsilon tv (12.11.14)

Ο Θ. Καράογλου στο Κontra channel (12.11.14) 

Στη ΝΕΡΙΤ FM (18.11.2014)

«Η Ελλάδα δεν χρειάζεται νέο μνημόνιο»

«Ο χρόνος των μνημονίων τελειώνει»

 

 


ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

fae60ae7df930361d387c921e7911069 L

«Απειλούνται με λουκέτο το Εθνικό και το Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης»


 384d40a35806de1d1fe854b3ee846eec L

«Αμφίβολες και επικίνδυνες οι φθηνές οδοντιατρικές εργασίες σε γειτονικές χώρες των Βαλκανίων»

f7724547f17b9a1373fb429f1124f806 L 

«Εξαίρεση από την παρακράτηση φόρου 20% των συμμετεχόντων σε πρόγραμμα Training Voucher» 

 Ομιλίες στο Κοινοβούλιο

- Στην Ολομέλεια της Βουλής για τα "κόκκινα δάνεια" (13.11.2014)


Έχετε ερωτήσεις ή σχόλια; Γράψτε μας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομίoυ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Περισσότερα μπορείτε να δείτε στη σελίδα www.karaoglou.gr
Πολιτικό Γραφείο Θεσ/νίκης: Μοναστηρίου 13, Όρ. 3ος, Τ.Κ. 546 27, Τηλ.: 2310 525545, Fax: 2310 525547
Πολιτικό Γραφείο Αθήνας: Μητροπόλεως 1, Τ.Κ. 10557, Τηλ.: 2103709325, Fax: 210 3709329