Μεγάλη εκδήλωση του Θ. Καράογλου στο Πανόραμα για την ενδοοικογενειακή βία και τις πολιτικές ισότητας των φύλων

 

Μεγάλη εκδήλωση του Θ. Καράογλου στο Πανόραμα για την ενδοοικογενεική βία και τις πολιτικές ισότητας των φύλων

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης γυναικών που διοργάνωσε το πολιτικό γραφείο του κ. Θεόδωρου Καράογλου στη Σίνδο, ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποιεί ανάλογη δράση στο Πανόραμα με θέμα «Ενδοοικογενειακή βία και πολιτικές ισότητας των φύλων».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022, στις 20.30, στο ξενοδοχείο «Αστέρια» (Αναλήψεως 26, Πανόραμα), με προσκεκλημένες την Γενική Γραμματέα Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, δικηγόρο παρ' Αρείω Πάγω κα. Καλυψώ Γούλα και την δικηγόρο στον Άρειο Πάγο, μέλος της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής του Υπουργείου Δικαιοσύνης κα. Θούλη Παράσογλου.
Όπως σημειώνει ο κ. Καράογλου: «Μέσα από τις τοποθετήσεις των δυο έγκυρων και διακεκριμένων ομιλητριών που θα πάρουν το λόγο, αλλά και τον διάλογο που θα ακολουθήσει με τις παρευρισκόμενες γυναίκες, αναδεικνύουμε την καθολική αναγκαιότητα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση και την ολοκληρωτική εξάλειψη του φαινομένου της έμφυλης βίας. Μόνο τότε η κοινωνία μας θα είναι πραγματικά δίκαιη και πραγματικά υγιής».
Η εκδήλωση που είναι αφιερωμένη στις γυναίκες θα μεταδοθεί απευθείας από το προφίλ του κ. Καράογλου στο Facebook και μπορείτε να την παρακολουθήσετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση:https://www.facebook.com/profile.php?id=100001169345935