"Οι Έλληνες δεν έχουμε ανοσία στο... ψέμα"

"Οι Έλληνες δεν έχουμε ανοσία στο... ψέμα" Κύριο

"Οι Έλληνες δεν έχουμε ανοσία στο... ψέμα"

"Προχωράμε δυναμικά μπροστά, ενωμένοι και αποφασισμένοι για μια μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, για μια μεγάλη νίκη της Ελλάδας, για μια μεγάλη νίκη της υπευθυνότητας και της συλλογικότητας απέναντι στον παραλογισμό και τις ψευδαισθήσεις της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ".
Αυτό ήταν το μήνυμα που απηύθυνε ο κ. Θεόδωρος Καράογλου προς τα εκατοντάδες μέλη της ΝΟΔΕ Πιερίας, που παρακολούθησαν τη χθεσινή ανοικτή συνεδρίαση της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής του κόμματος, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Έδεσσας.
Με την ιδιότητα του τομεάρχη Μακεδονίας και Θράκης της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Καράογλου, ο οποίος ηγήθηκε τοπικού κομματικού κλιμακίου, ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας πως ο παλμός, η πίστη και η αγωνιστικότητα των Νεοδημοκρατών που βρίσκονται και πάλι στην πρώτη γραμμή του προεκλογικού αγώνα, χαρακτηριστικά τα οποία είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει στη διάρκεια της 12ωρης περιοδείας του στο Νομό Πέλλας, μαρτυρούν την προοπτική νίκης που διαμορφώνεται καθημερινά στην κοινωνία υπέρ της Ν.Δ.
"Στις 21 Σεπτέμβη", είπε, "με τη συστράτευση όλων των υγιών πολιτικών δυνάμεων ξημερώνει μια καινούργια, ελπιδοφόρα ημέρα για την Ελλάδα. Κλείνουμε ένα μαρτυρικό κεφάλαιο για τον τόπο και ξεκινούμε με γοργά βήματα μια συγκεκριμένη αναπτυξιακή πορεία, με προοπτική και μέλλον για κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα. Η δημιουργική ασάφεια της Αριστεράς μας οδήγησε στη μιζέρια, στο περιθώριο, στην απαξίωση. Η Νέα Δημοκρατία, με μοναδικά της όπλα της το ρεαλισμό και την αλήθεια, είναι έτοιμη την επομένη των εκλογών να συγκροτήσει κυβέρνηση τετραετίας και να δώσει στη χώρα την πολιτική και οικονομική σιγουριά που της αρμόζει, μα και την χαμένη της αξιοπρέπεια".
Σε άλλο σημείο τόνισε πως τα προβλήματα που μαστίζουν σήμερα την ελληνική κοινωνία δεν λύνονται με υποσχέσεις, αλλά με διάλογο, συναίνεση και κοινή προσπάθεια.
"Η ψήφος της διαμαρτυρίας και του... χαβαλέ μας κόστισε 90 δισεκατομμύρια ευρώ. Στα ψέματά τους απαντούμε με την ειλικρίνεια που διακρίνει την παράταξή μας επί 41 χρόνια" είπε μεταξύ άλλων, για να προσθέσει ότι το προεκλογικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ "μυρίζει" πολιτική φορμόλη και δεν είναι τίποτα περισσότερο από ακόμη μια προσπάθεια παλινόρθωσης της παλαιοκομματικής δημαγωγίας.
"Η αλήθεια είναι μία και έχει καταγραφεί στο μνημόνιο Τσίπρα-Καμμένου. Η δική τους κυβέρνηση έφερε στη Βουλή τη χειρότερη και σκληρότερη δανειακή σύμβαση. Η πραγματικότητα που βιώνουμε όλοι οι Έλληνες τους τελευταίους 7 μήνες δεν... καμουφλάρεται από νέες υποσχέσεις" κατέληξε χειροκροτούμενος ο κ. Καράογλου, απευθύνοντας παράλληλα στους παρευρισκόμενους μήνυμα νίκης ενόψει της κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης.
"Στις 20 Σεπτέμβρη αποδεικνύουμε ότι οι Έλληνες δεν έχουμε... ανοσία στο ψέμα. Ότι διδαχθήκαμε από τα λάθη μας. Στις 21 Σεπτέμβρη επανέρχονται η κανονικότητα που τόσο μας έχει λείψει, ο ρεαλισμός και η προοπτική".
Πριν τη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Πέλλας ο κ. Καράογλου, συνοδευόμενος από τον Βουλευτή Γρεβενών της Ν.Δ. κ. Τιμολέων Κοψαχείλη και κομματικά στελέχη της περιοχής, είχε διαδοχικές συναντήσεις με Δημάρχους του νομού, τον Αντιπεριφερειάρχη, το Δ.Σ. του Επιμελητήριου Πέλλας και του Αγροτικού Συνεταιρισμού Γιαννιτσών, καθώς και με εκατοντάδες φίλους και μέλη της Νέας Δημοκρατίας, ενώ επισκέφθηκε και την έκθεση Pella Agro που πραγματοποιείται στην Κρύα Βρύση.