Δήλωση κ. Θεόδωρου Καράογλου για την προκήρυξη εκλογών στις 20 Σεπτεμβρίου 2015

Δήλωση κ. Θεόδωρου Καράογλου για την προκήρυξη εκλογών στις 20 Σεπτεμβρίου 2015 Κύριο

ΔΗΛΩΣΗ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΙΣ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Με αφορμή την προκήρυξη εθνικών εκλογών για την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015, ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θεόδωρος Καράογλου, δήλωσε τα εξής:

"Πρώτη φορά Αριστερά και τελευταία. Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε σε όσα υποστηρίζαμε προεκλογικά για τον ΣΥΡΙΖΑ και το εθνικοσοσαλιστικό... δεκανίκι του, τους Ανεξάρτητους Έλληνες, γιατί ξέραμε και το λέγαμε ότι οι επιλογές τους θα ήταν καταστροφικές για τον τόπο.
Μέσα σε 7 μόλις μήνες πέτυχαν το ακατόρθωτο, να διαλύσουν τα πάντα με την αλλοπρόσαλλη πολιτική τους. Οι δήθεν "Αριστερές" λύσεις σε όλα τα μεγάλα ζητήματα αποδείχθηκαν εθνικά επιζήμιες. Στις 25 Ιανουαρίου 2015 παραδώσαμε μια Ελλάδα ισότιμο μέλος της Ευρωζώνης, στις 21 Σεπτεμβρίου 2015 θα παραλάβουμε μια χώρα στο χείλος του γκρεμού. Το έχει, βλέπετε, η μοίρα της Νέας Δημοκρατίας να αναλαμβάνει τη διακυβέρνηση της πατρίδας μας σε δύσκολες στιγμές και να καλείται να διορθώσει τα λάθη των άλλων.
Όλα θα ήταν αλλιώς, βέβαια, εάν οι συνιστώσες της συμφοράς, που σήμερα κάνουν πρόβα αντιπολίτευσης, δεν επέλεγαν συνειδητά να τζογάρουν με τις τύχες της χώρας.
Οι εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015 θα είναι εκλογές λύτρωσης και κάθαρσης για την Ελλάδα. Είναι εκλογές δίχως αύριο, είναι εκλογές τελευταίας ευκαιρίας. Πλέον κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν ήξερε.
Επί τόσους μήνες ο Αλέξης (Μινχάουζεν) Τσίπρας σερβίρει στον ελληνικό λαό ψέματα, πασπαλισμένα με μεγάλες δόσεις αλαζονείας, κατακτώντας δίκαια τον τίτλο του "επαγγελματία" του στρογγυλέματος, του λαϊκισμού και της μικροπολιτικής.
Η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη υπεύθυνη πολιτική δύναμη που μπορεί να ανταπεξέλθει στα δύσκολα. Η μόνη που μπορεί να βγει μπροστά. Το αποδεικνύει η επί 41 χρόνια συνεπής και συνεχή παρουσία της στο πλευρό κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδας".