«Εύχομαι η δημαγωγία να περάσει... ΣΥΡΙΖΑ από την κοινωνία»

«Εύχομαι η δημαγωγία να περάσει... ΣΥΡΙΖΑ από την κοινωνία» Κύριο

Θεσσαλονίκη, 13 Ιανουαρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θεόδωρος Καράογλου: «Εύχομαι η δημαγωγία να περάσει... ΣΥΡΙΖΑ από την κοινωνία»

Την πεποίθησή του ότι «η δημαγωγία θα περάσει... σύριζα από την κοινωνία και δεν θα επηρεάσει την κρίση του ελληνικού λαού» εξέφρασε ο κ. Θόδωρος Καράογλου, στις πολιτικές ομιλίες που πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα στην Αρέθουσα και το Σοχό.
Συνεχίζοντας τις περίπου 30 συγκεντρώσεις που έχει προγραμματίσει μέχρι το τέλος της προεκλογικής περιόδου, ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας χαρακτήρισε «ανοικτό» το αποτέλεσμα των εκλογών και τόνισε πως «σε δυο εβδομάδες τελειώνουν τα ψέματα. Ο λαϊκισμός του Αλέξη Τσίπρα και των συνιστωσών της Κουμουνδούρου έχει κοντά ποδάρια. Είναι στο χέρι μας να μην επιτρέψουμε να ξυπνήσουν και πάλι στην πατρίδα μας εφιάλτες της δεκαετίας του 1980. Φτάνει με τους ψευτοεπαναστάτες της Αριστεράς που υποκύπτουν στον πειρασμό της εξουσίας και σπέρνουν τη διχόνοια στην κοινωνία, κολλώντας την ταμπέλα του "φασίστα", του "ακροδεξιού" και του "πιασμένου" σε όσους διαφωνούν με την παρωχημένη ιδεολογία τους».
Σε άλλο σημείο κάλεσε τους παρευρισκόμενους να «ξεφουσκώσουν» με την ψήφο τους «τον μεγαλοϊδεατισμό του ΣΥΡΙΖΑ» και να μην επηρεάζονται «από τους Αριστερούς "ταλιμπάν" της πολυπολιτισμικότητας, του ολοκληρωτισμού και της κοινωνικής ποικιλομορφίας, που αρνούνται την αξία του Έθνους».
«Η Νέα Δημοκρατία δίνει μάχες ούτως ώστε οι Έλληνες να παραμείνουμε Ευρωπαίοι πολίτες και να συνεχίσουμε να ζούμε με τον δυτικό τρόπο ζωής. Ήταν, είναι και θα παραμείνει δύναμη ευθύνης και αποφασιστικότητας. Με την ψήφο μας ας ορθώσουμε ανάστημα σε όλους εκείνους που ετοιμάζουν... επιδρομή στις δομές του κράτους, αδιαφορώντας για τις συνέπειες της πολιτικής και οικονομικής οπισθοδρόμησης που θα προκαλέσουν στην πατρίδα μας».
Αύριο, Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015, το πολιτικό γραφείο του κ. Θεόδωρου Καράογλου θα πραγματοποιήσει εκδήλωση για τις γυναίκες, με κεντρική ομιλήτρια την Ευρωβουλευτή και Εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, κα. Μαρία Σπυράκη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 18.30 στο ξενοδοχείο «Grand Hotel Palace» (Μοναστηρίου 305-307). Στις 19.30 θα ακολουθήσει πολιτική συγκέντρωση του κ. Καράογλου στη Σίνδο, παρουσία επίσης της κας Σπυράκη, ενώ το πρόγραμμα της ημέρας θα ολοκληρωθεί στις 21.30 με πάρτι νεολαίας που διοργανώνει το πολιτικό γραφείο του Βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. στο "Βlue Marlin", το οποίο βρίσκεται εντός του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Θεσσαλονίκης.