«Στις 25 Ιανουαρίου γυρνάμε πλάτη στους πολιτικούς... τσαρλατανισμούς του ΣΥΡΙΖΑ»

«Στις 25 Ιανουαρίου γυρνάμε πλάτη στους πολιτικούς... τσαρλατανισμούς του ΣΥΡΙΖΑ» Κύριο

Θεσσαλονίκη, 11 Ιανουαρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Θεόδωρος Καράογλου: «Στις 25 Ιανουαρίου γυρνάμε πλάτη στους πολιτικούς... τσαρλατανισμούς του ΣΥΡΙΖΑ»

«Όταν η Νέα Δημοκρατία καταθέτει ένα πλήρες αναπτυξιακό σχέδιο για την μετά μνημόνιο Ελλάδα, το οποίο θα συνεισφέρει 54 δισεκατομμύρια ευρώ πρόσθετο ΑΕΠ και 770.000 θέσεις εργασίας, εγγυώμενη ουσιαστικά το αύριο της πατρίδας μας, ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει να απευθύνεται στον κόσμο του "χθες" και της στασιμότητας. Για αυτό και στις 25 Ιανουαρίου η Ελλάδα φεύγει μπροστά, γυρνώντας την πλάτη στους πολιτικούς "τσαρλατανισμούς" της αξιωματικής αντιπολίτευσης». Αυτή ήταν η κοινή συνισταμένη των όσων ανέφερε ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θεόδωρος Καράογλου, στις πολιτικές του ομιλίες κατά τη διάρκεια των τριών μεγάλων συγκεντρώσεων που πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα στην Επανωμή, τη Νέα Μηχανιώνα και το Πλαγιάρι.
Όπως εξήγησε: «Από τον Ιούνιο του 2012 μέχρι σήμερα επιλέξαμε να πούμε ενοχλητικές αλήθειες και να δώσουμε τη μάχη του αυτονόητου κόντρα σε πολιτικές "μια από τα ίδια", που μας οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια πίσω στα ελλείμματα και στο κομματικό κράτος. Εμείς θέλουμε το μέλλον στα χέρια των Ελλήνων και θέτουμε ως αμετάθετο στόχο τη δημιουργία μιας νέας παραγωγικής βάσης, η οποία θα απελευθερώνει την αγορά και θα της επιτρέπει να καινοτομήσει. Αυτήν την Ελλάδα θέλουμε, των τομών, της ανταγωνιστικότητας και των ανατροπών. Την Ελλάδα που δεν θα υπερχρεώνεται για να μπορεί να χρηματοδοτεί προσλήψεις στο δημόσιο, αλλά θα επενδύει στο επιχειρηματικό δαιμόνιο του λαού της, στηρίζοντας τον ελεύθερο ανταγωνισμό και τις ιδιωτικές επενδύσεις».
Τέλος, ο κ. Καράογλου στάθηκε στην αναγκαιότητα να αγωνιστούμε με συλλογικότητα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ούτως ώστε η Ελλάδα να συνεχίσει να έχει λόγο και θέση στην Ευρώπη και έκλεισε την ομιλία του λέγοντας πως: «Οι δράσεις και οι πρωτοβουλίες που αναλάβαμε εδώ και 2,5 χρόνια φέρνουν αποτέλεσμα. Όλα αυτά θα τα γκρεμίσουμε παρασυρόμενοι από αισθήματα θυμού; Η τιμωρητική διάθεση εγγυάται μονάχα την επιστροφή στα παλιά. Ας μην επιτρέψουμε, λοιπόν, την νεκρανάσταση του χθες».
Αύριο, Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015, ο κ. Καράογλου θα πραγματοποιήσει συγκεντρώσεις και πολιτικές ομιλίες στην Περαία και στον Δήμο Χορτιάτη.