«Η Ν.Δ. έχει μόνο Plan A, την Ελλάδα»

«Η Ν.Δ. έχει μόνο Plan A, την Ελλάδα» Κύριο

Θεσσαλονίκη, 05 Ιανουαρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θεόδωρος Καράογλου: «Η Ν.Δ. έχει μόνο Plan A, την Ελλάδα»

Με μια μεγάλη συγκέντρωση στελεχών της Ν.Δ. στη Β΄ εκλογική Περιφέρεια της Θεσσαλονίκης ξεκίνησε χθες (Κυριακή 04 Ιανουαρίου 2015) την προεκλογική του εκστρατεία ο κ. Θεόδωρος Καράογλου, ενόψει των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου.
Μπροστά σε εκατοντάδες κομματικά στελέχη, ο Βουλευτής της Β΄ Θεσσαλονίκης έθεσε το διακύβευμα της εκλογικής αναμέτρησης χαρακτηρίζοντάς την ως «την κρισιμότερη» στην μεταπολιτευτική ιστορία της πατρίδας μας και επισημαίνοντας ότι το μέγα ζητούμενο είναι να μην τεθεί υπό αμφισβήτηση η θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη.
«Τώρα είναι η ώρα της μάχης. Για αυτό και χρέος μας είναι να επικρατήσει η λογική και όχι οι ψευδαισθήσεις, να ακουστούν αλήθειες και όχι δημαγωγικές υποσχέσεις, να κυριαρχήσει η πολιτική και όχι ο λαϊκισμός και η οργή» είπε στην αρχή της ομιλίας του, σημειώνοντας ότι η χώρα χρειάζεται καθαρές λύσεις.
«Η Νέα Δημοκρατία έχει μόνο plan A, την Ελλάδα» πρόσθεσε αμέσως μετά, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως στις 25 Ιανουαρίου ο ελληνικός λαός θα δώσει ηχηρή απάντηση στους «δουλέμπορους της ελπίδας», όπως αποκάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο κατηγόρησε ότι με την κρυφή του ατζέντα επενδύει στην χρεοκοπία, υποθηκεύοντας το μέλλον μιας χώρας και ενός Έθνους.
Όπως είπε: «Ας καταλάβουν επιτέλους στην Κουμουνδούρου ότι το 2015 η Ελλάδα δεν κυβερνάται με... ζιβάγκο, πολιτικές... μετεμψυχώσεις και ξεπερασμένα συνθήματα της δεκαετίας του ΄80. Η Ελλάδα χρειάζεται σταθερότητα, ειλικρίνεια, συνέπεια, υπεύθυνες πολιτικές. Για αυτό και πλησιάζει η ώρα που ο ελληνικός λαός, ψηφίζοντας με ωριμότητα και έχοντας διδαχθεί από το πρόσφατο παρελθόν, θα αποδώσει τις πολιτικές ευθύνες που αναλογούν στον ΣΥΡΙΖΑ για την απόφασή του να παίξει τις τύχες της χώρας στα ζάρια μιας εκλογικής αναμέτρησης, θέτοντας υπό αμφισβήτηση την παραμονή της πατρίδας μας στην ευρωζώνη και επιχειρώντας να μας γυρίσει πίσω στα μνημόνια και στην απειλή της χρεοκοπίας».
Κλείνοντας, ο κ. Καράογλου ευχήθηκε το 2015 να είναι η απαρχή μιας νέας εποχής για την Ελλάδα. «Το μέλλον της πατρίδας μας βρίσκεται στα δικά μας χέρια. Ας αναλογιστούμε τι έφταιξε και το 2012 βρεθήκαμε στο χείλος του γκρεμού, τα όσα μεγάλα και σπουδαία πετύχαμε τα δυόμισι χρόνια που μεσολάβησαν από τότε μέχρι σήμερα και που μπορεί να οδηγηθεί η πατρίδα μας την επομένη των εκλογών. Για αυτό και στις 25 Ιανουαρίου ψηφίζουμε υπεύθυνα για το μέλλον μας» κατέληξε.