Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: «Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΞΥΠΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΕΙΜΕΡΙΑ ΝΑΡΚΗ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»


Τη διαβεβαίωση ότι η Κυβέρνηση επενδύει στον Έλληνα επιχειρηματία για την ανάταση της εθνικής μας οικονομίας και την ανάπτυξη της πατρίδας μας εξέφρασε ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου, στο Δ.Σ. του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ελλάδος που τον επισκέφθηκε σήμερα (Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014) στο Διοικητήριο.
«Κυβέρνηση και επιχειρηματικός κόσμος επιβάλλεται να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να ξαναφέρουμε την ανάπτυξη στον τόπο και την ευημερία στους Έλληνες πολίτες» σημείωσε σχετικά ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, επισημαίνοντας ότι μετά «από τρεις δεκαετίες αδράνειας η Ελλάδα αποβάλλει ιδεολογικές εμμονές υπέρ του κρατισμού, στηριζόμενη και πάλι στην ανταγωνιστικότητα και την εξωστρέφεια».
«Τώρα που το επενδυτικό κλίμα αλλάζει προς το καλύτερο και η Ελλάδα αφήνει πίσω της την κρίση», πρόσθεσε μεταξύ άλλων ο κ. Καράογλου, «Κράτος και επιχειρηματίες χαράσσουμε από κοινού έναν στρατηγικό σχεδιασμό μακράς πνοής, φέρνοντας ξανά στο προσκήνιο έννοιες όπως παραγωγή, επιχειρηματικότητα και ανάπτυξη. Επιτέλους η ελληνική επιχειρηματικότητα ξυπνά από τη χειμερία νάρκη και δίνει προοπτική στη χώρα, όπως μαρτυρούν τα 259 επενδυτικά σχέδια ύψους άνω του 1,7 δισ. ευρώ που έχουν κατατεθεί μέχρι στιγμής στη Διεύθυνση Οικονομίας και Τουριστικής Ανάπτυξης του ΥΜΑΘ.  Οι Έλληνες επιχειρηματίες οπλισμένοι με δύναμη, κουράγιο και εργατικότητα, δίνουν καθημερινά ένα δύσκολο αγώνα. Τους ευχαριστούμε γιατί εκφράζουν την Ελλάδα της δημιουργίας».   

Image

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ελλάδος, κ. Γιάννης Μανδρίνος, δήλωσε ότι οι Έλληνες επιχειρηματίες καινοτομούν, δημιουργούν ευκαιρίες εργασίας και αποτελούν, όπως είπε, «μέρος της Ελλάδας της ελπίδας».
«Συνθέτοντας τις γνώσεις και τις ιδέες μας ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες της πατρίδας μας και ενεργοποιούμαστε ανοίγοντας νέους δρόμους, ευελπιστώντας σε ένα καλύτερο και πιο ελπιδοφόρο μέλλον. Ισχυρός Έλληνας επιχειρηματίας σημαίνει δυνατή και βιώσιμη ελληνική οικονομία» κατέληξε ο κ. Μανδρίνος.


Image


Γραφείο Τύπου