ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΟ ΥΜΑΘ ΑΠΟ ΤΟ «ΑΣΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» ΚΑΙ ΤΟ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ»

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΟ ΥΜΑΘ ΑΠΟ ΤΟ «ΑΣΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» ΚΑΙ ΤΟ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ»

Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα επικράτησε σήμερα (Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013) στο Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης, όπου παιδιά από το σωματείο «Άσυλο του παιδιού» και το «Ελληνικό Κολλέγιο» επισκέφθηκαν το Διοικητήριο και, αφού αντάλλαξαν ευχές με τον Υπουργό κ. Θεόδωρο Καράογλου, έψαλαν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

 Ο Υπουργός ευχαρίστησε τα παιδιά και τους συνοδούς τους για τις ευχές και αντευχήθηκε το πάντα επίκαιρο μήνυμα των Χριστουγέννων, για αγάπη και κοινωνική προσφορά προς τον συνάνθρωπο, φέτος να ενδυναμώσει ακόμη περισσότερο στις ψυχές των ανθρώπων.

Image

«Τα φετινά Χριστούγεννα αντλούμε θάρρος, πίστη, δύναμη, ελπίδα και ατενίζουμε το αύριο με αισιοδοξία, κάνοντας πράξη το “επί γης ειρήνη, εν ανθρώποις ευδοκία”, που έψαλαν οι άγγελοι τη νύχτα της γέννησης του Χριστού. Αμετάθετος στόχος μας παραμένει η οικοδόμηση ενός καλύτερου, πιο δημιουργικού μέλλοντος για την κοινωνία και τα παιδιά μας. Θερμές ευχές για υγεία, χαρά και πρόοδο σε όλη τη Μακεδονία και Θράκη, σε όλους τους Έλληνες» σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Καράογλου.

Image

Image

 

Γραφείο Τύπου ΥΜΑΘ