ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ OIKONOMIKOY ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ/ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ OIKONOMIKOY ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ/ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Τον πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Οικονομικού Επιμελητηρίου/ παράρτημα Κεντρικής Μακεδονίας υποδέχτηκε χθες (Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013) στο Διοικητήριο ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου, και συζήτησε μαζί τους θέματα που απασχολούν τον κλάδο.

Image

Πιο συγκεκριμένα ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου/παράρτημα Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Χρήστος Κοπατσάρης, έθεσε υπόψιν του Υπουργού μια σειρά από ζητήματα όπως είναι για παράδειγμα η πιστοποίηση του επαγγέλματος  του φοροτέχνη-λογιστή και η υποχρεωτική υπογραφή των επενδυτικών σχεδίων που πρόκειται να υπαχθούν σε ευρωπαϊκά προγράμματα, από οικονομολόγο μελετητή.

«Ως οικονομολόγος γνωρίζω από πρώτο χέρι τα προβλήματα του κλάδου. Άκουσα τα αιτήματα τους και θα βρίσκομαι σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τα μέλη του παραρτήματος Κεντρικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου, προκειμένου να βρεθεί λύση στο πλαίσιο φυσικά του εφικτού» ανέφερε μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Καράογλου.

Από την πλευρά του ο κ. Κοπατσάρης ευχαρίστησε τον Υπουργό για τη συνάντηση, τονίζοντας πως τον ενημέρωσε για μια σειρά θεμάτων που απασχολούν χιλιάδες επαγγελματίες. «Ο Υπουργός μας άκουσε προσεκτικά και αναμένουμε την προώθηση των αιτημάτων μας» κατέληξε ο κ. Κοπατσάρης.

 

Γραφείο Τύπου