ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011

 


Πολιτική Δράση
Μηνιαία Ενημερωτική

Ηλεκτρονική Έκδοση_

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2011
ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ 18

Φίλες και φίλοι,

λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, τη γιορτή της αγάπης και της αισιοδοξίας, η κατάσταση στη χώρα μας είναι πιο γκρίζα από ποτέ.

Πέρασε μια χρονιά όπου τα λάθη και οι επιλογές της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ έχουν οδηγήσει σε μια κρίση δεινών την Ελληνική κοινωνία, κρίση από την οποία θα χρειαστεί πολύ μεγάλος αγώνας να την ξεπεράσουμε.

Αλλεπάλληλοι φόροι, χαράτσια, εισφορές, μειώσεις μισθών, απολύσεις, νομοθετικές ρυθμίσεις εις βάρος επαγγελματικών ομάδων, έχουν φέρει τα πάνω κάτω στην κοινωνία μας. Αν δε είχαν κάποιο οικονομικό αποτέλεσμα όλα αυτά τα μέτρα, ίσως και να μας οδηγούσαν μεσοπρόθεσμα σε έξοδο από την κρίση. Στη πραγματικότητα όμως, όλη αυτή η μετρολαγνεία της κυβέρνησης του κ. Παπανδρέου, μας έχει βυθίσει πιο βαθιά στην κρίση.

Ύφεση που φτάνει το 6%, ανεργία στο 20%, 1.000.000 άνεργοι, μείωση των εισοδημάτων ως και 50%, φυγή δεκάδων δις από τις Ελληνικές τράπεζες, είναι λίγα μόνο από τα νούμερα που τρομάζουν.

Το μήνα που μας πέρασε είχαμε ραγδαίες εξελίξεις στη χώρα μας και στην Ευρωζώνη. Αφού είχαν αποτύχει όλες οι απόπειρες "σωτηρίας" από την κυβέρνηση Παπανδρέου και συρθήκαμε στην απόφαση της 26ης Οκτωβρίου, ακολούθησε το πυροτέχνημα του δημοψηφίσματος, η κατάρρευση της κυβέρνησής του και η αναγκαστική συμφωνία των 3 κομμάτων για τη μεταβατική κυβέρνηση Παπαδήμου.

Ξεκάθαρος στόχος της ΝΔ είναι η χώρα, με όσο το δυνατόν ομαλές συνθήκες να συνεχίσει να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της, να προχωρήσει το πρόγραμμα δανεισμού της ομαλά και να οδηγηθούμε σε εκλογές, όπου ο λαός θα κληθεί να πάρει τις αποφάσεις του.

Γνωρίζω ότι αρκετοί φίλοι θα ήθελαν μια ριζοσπαστικότερη αντίδραση στην όλη κατάσταση και ένα διαφορετικό αποτέλεσμα. Απέναντι μας όμως έχουμε ένα καθεστωτικό κόμμα που προκειμένου να κρατηθεί στην εξουσία έχει χρησιμοποιήσει κάθε μέσο αρνούμενο να προσφύγει στη Λαϊκη ετυμηγορία.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δώσαμε μάχη και καταφέραμε από το -11% που χάσαμε στις εκλογές του 2009, να απαλλάξουμε τη χώρα από τον πιο επικίνδυνο πρωθυπουργό που γνώρισε ο τόπος. Βήμα-βήμα επιδιώκουμε να ανακτήσουμε την αξιοπιστία μας, την εμπιστοσύνη των πολιτών, να προβάλουμε τις λύσεις που θα μας βγάλουν από τη κρίση.

Με γνώμονα το καλό της χώρας θα στηρίξουμε την κυβέρνηση "ειδικού σκοπού" πιστεύοντας ότι σύντομα θα δώσουμε το "ραντεβού" μας στις κάλπες, από όπου θα ξεκινήσει η δύσκολη προσπάθεια αναγέννησης της χώρας. Τότε θα κληθούμε, αν μας εμπιστευτεί ο Ελληνικός Λαός, να προχωρήσουμε σε αλλαγές της υπάχουσας πολιτικής και με αμφίδρομη προσπάθεια, στήριξης των ασθενεστέρων και αναπτυξιακής πολιτικής, να ανορθώσουμε την οικονομία και την κοινωνία μας.

Θερμές Ευχές για Καλά Χριστούγεννα και για ένα καλύτερο - ελπιδοφόρο νέο Έτος.

Η πλήρης κοινοβουλευτική και εξωκοινοβουλευτική παρουσία και δράση μου, όπως πάντα, υπάρχει στο www.karaoglou.gr

 

Άρθρα

29.11.2009 - 29.11-2011:Δυο χρόνια πετυχημένης πορείας της ΝΔ

Η πατρίδα στο μεταίχμιο μιας νέας Μεταπολίτευσης

Η τύχη της χώρας σε μια ζαριά

Η χώρα δεν αντέχει άλλους πειραματισμούς. ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ!

 

Συνεντεύξεις

Ραδιοφωνικές - Τηλεοπτικές συνεντεύξεις

 

 


Σύνολο ερωτήσεων στη Βουλή

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Στον αέρα οι εργατικές κατακτήσεις δεκαετιών Ανεξέλεγκτη η είσοδος λαθρομεταναστών στη χώρα μας Ανησυχία από κοιτάσματα φυσικού αερίου στην Επανομή

Πλήρης απαξίωση του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα

Στο κόκκινο τα ΤΕΙ της χώρας Κίνδυνος λουκέτου στο ξενοδοχείο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ PALACE

Πλήρης απαξίωση του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος

Συγκεντρώσεις χρωμίου στο πόσιμο νερό της Θεσσαλονίκης

 

Ομιλίες στο Κοινοβούλιο

Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής. Ομιλία για τον προϋπολογισμό του 2012 - 23.11.2011

 

Για να καταργήσετε το όνομα σας από την λίστα στείλτε λευκό μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Έχετε ερωτήσεις ή σχόλια; Γράψτε μας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομίoυ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Περισσότερα μπορείτε να δείτε στη σελίδα www.karaoglou.gr
Πολιτικό Γραφείο Θεσ/νίκης: Μοναστηρίου 13, Όρ. 3ος, Τ.Κ. 546 27, Τηλ.: 2310 525545, Fax: 2310 525547
Πολιτικό Γραφείο Αθήνας: Μητροπόλεως 1, Τ.Κ. 10557, Τηλ.: 2103709325, Fax: 210 3709329

Developed by BrainBox Συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς με θέμα ημερήσιας διάταξης: «Η συμμετοχή των αποστολών της Βουλής σε εκδηλώσεις Ομογενειακών Οργανώσεων». | Εκτύπωση |