ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012

 


Πολιτική Δράση
Μηνιαία Ενημερωτική

Ηλεκτρονική Έκδοση_

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2012
ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ 20

Φίλες και φίλοι,

 

Διανύουμε ιδιαίτερα κρίσιμες ώρες για τη χώρα μας, την κοινωνία και την οικονομία μας.

Οι συζητήσεις της Ελληνικής Κυβέρνησης με τους πιστωτές μας για την ολοκλήρωση του PSI, για το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα καθώς και τη νέα δανειακή σύμβαση είναι σε κρίσιμο σημείο και τα αποτελέσματα τους θα κρίνουν το μέλλον μας για πολλές δεκαετίες.

Θα πρέπει με μέγιστη υπευθυνότητα να ζυγίσουμε τις καταστάσεις όπως διαμορφώνονται και να πάρουμε ΟΛΟΙ τις αποφάσεις μας.

Γνωρίζω ότι η κατάσταση στη κοινωνία δεν είναι καλή. Με ταχύτατη πρόοδο οι Έλληνες πολίτες αντιμετωπίζουν το φάσμα της φτώχειας και η απελπισία φωλιάζει στις ψυχές τους.

Η προσπάθεια που γίνεται πρέπει να έχει έχει διπλό στόχο. Αφενός να υπάρξουν οι ελάχιστες δυνατές επιπλέον απώλειες στο βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων και αφετέρου να περάσουμε το συντομότερο δυνατό σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης.

Αισθάνομαι και εγώ πολύ οργισμένος για το πως φτάσαμε ως εδώ. Δεν θα ξεχάσω ότι σε εποχές που η Ν.Δ. έδινε διπλό δώρο Χριστουγέννων στους ανέργους ή διπλό επίδομα ανεργίας σε όσους είχαν στεγαστικό δάνειο ή παροχές σε τρίτεκνους και πολύτεκνους ή τόσες άλλες παροχές προς ευπαθείς ομάδες, οι συνάδελφοι μου του ΠΑΣΟΚ και τα ελεγχόμενα MME τους, μας χλευάζανε και μας επιτίθονταν ως "κοινωνικά ανάλγητους". Σε μια εποχή που η ανεργία είχε πέσει στο 7,5% ενώ τώρα εχει ξεπεράσει το 20%!

Θυμάμαι όταν θελήσαμε να προχωρήσουμε την αναθεώρηση του συντάγματος και την κατάργηση του επαίσχυντου νόμου περί ευθύνης υπουργών που οδηγεί στην ατιμωρησία πρώην υπουργών, ότι το ΠΑΣΟΚ αποχώρησε και η διαδικασία δεν μπόρεσε να ολοκληρωθεί.

Θυμάμαι τη μανιώδη αντίδραση τους στην έναρξη της κρίσης, τον εκβιασμό για πρόωρες εκλογές και την ανάληψη στη συνέχεια της εξουσίας από το ΠΑΣΟΚ, τη σχεδιασμένη προσφυγή στο ΔΝΤ, την κατασυκοφάντηση της χώρας, καθώς και την ακύρωση μεγάλων συμφωνιών, όπως των Ελληνορωσσικών αγωγών, την αξιοποίηση του Ελληνικού, το εργοστάσιο στον Αστακό, τις αποκρατικοποιήσεις (που έχουν παγώσει όλες μέχρι να εξαυλωθεί πλήρως η αξία των οργανισμών που θέλουν να ξεπουλήσουν)! Όλα αυτά συνετέλεσαν να φτάσουμε ως εδώ.

Τελευταίο οχυρό του ΠΑΣΟΚ είναι η προσπάθεια του να περάσει στη κοινωνία ότι "όλοι είμαστε το ίδιο". ΟΧΙ κύριοι του ΠΑΣΟΚ! Δεν είμαστε όλοι το ίδιο.

Αλλα δεν είναι η ώρα και η στιγμή να αναπτύξω τα επιχειρήματα μου τώρα. Σύντομα θα γίνει και αυτό. Ας τελειώσουμε πρώτα με το καλό με τη διαπραγμάτευση για το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα.

Τις εκλογές το ΠΑΣΟΚ προσπαθεί, αλλά πολύ δύσκολα θα μπορέσει να τις αποφύγει. Τότε θα αποκαλύψουμε πολλά σκοτεινά σημεία των 2,5 ετών που πέρασαν και αυτή τη φορά οι υπεύθυνοι πρέπει να λογοδοτήσουν και θα λογοδοτήσουν.

Κλείνοντας θέλω να σας καλέσω κοντά μας στον πιο δύσκολο αγώνα που δίνουμε για την ανόρθωση της πατρίδας. Είμαι κοντά σε κάθε συμπολίτη μου να ακούσω το πρόβλημα του, ή τη πρόταση του για μια καλύτερη πατρίδα. Γιατί όλοι μαζί οι Έλληνες μπορούμε!


Η πλήρης κοινοβουλευτική και εξωκοινοβουλευτική παρουσία και δράση μου υπάρχει πάντα στο www.karaoglou.gr

Δηλώσεις - Δραστηριότητες

Αποσύρεται και επανεκδίδεται με τα ελληνικά νησιά το ημερολόγιο της ΕΟΚΕ ύστερα από παρέμβαση του Θ. Καράογλου

Τιμή στους αγωνιστές της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ που «έφυγαν»

Συνέντευξη τύπου της Δ.Ε. της Ν.Δ. Θεσσαλονίκης

Σε εκδήλωση της Τ.Ο. Ν.Δ. Σκύδρας

 

Άρθρα

«ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ. Ο Επιθεωρητής Κλουζώ ξαναχτυπά!»

«Το 2012 καθοριστικό για το μέλλον του τόπου»

Κάτι σάπιο υπάρχει στο «Βασίλειο της Δανιμαρκίας»

Πολυνομοσχέδιο ή απλά «Σούπερ Μάρκετ»;

Πολυνομοσχέδιο «Συρραφής εκκρεμοτήτων»

«Το ΠΑΣΟΚ οδήγησε τη χώρα σε μακελειό»

 

Συνεντεύξεις

Συνέντευξη στον ΣΚΑΙ 100,3 fm 3.1.2012

Συνέντευξη στον Flash 96 fm 4.1.2012

Συνέντευξη στον Ρ/Σ "Στο κόκκινο" - 11.1.2012

Συνέντευξη στο Ρ/Σ Antenna 97,1 fm - 10 & 11.1.12

Συνέντευξη στο Κανάλι 1 - 11.1.12

Συνέντευξη στο Ράδιο 9 - 28.1.12

 


Σύνολο ερωτήσεων στη Βουλή

 

 

 

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ


Μείωση του αποθεματικού των Επιμελητηρίων Σε εξόντωση οδηγούνται οι πολύτεκνες οικογένειες Ταφόπλακα στην κατασκευή των δυο νοσοκομείων στη Μίκρα

Πλήρης απαξίωση της Ελληνικής Αστυνομίας

Μόνο με 8 ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ εξυπηρετείται ο νομός Θεσσαλονίκης Ακραίες προκλητικές ενέργειες μίσους από τους Σκοπιανούς


Ομιλίες στο Κοινοβούλιο

Ολομέλεια: Ομιλία Καράογλου για το πολυνομοσχέδιο του υπουγείου Οικονομικών - 18.1.2012

Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων: Ομιλία Καράογλου για το πολυνομοσχέδιο κύρωσης Π.Ν.Π. για τα μέτρα προσαρμογής στο μεσοπρόθεσμο - 31.1.2012

Επιτροπή ελέγχου της Εκτέλεσης του Προϋπολογισμού :Ομιλία για την πορεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού του 2011 στην επιτροπή

 

Για να καταργήσετε το όνομα σας από την λίστα στείλτε λευκό μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Έχετε ερωτήσεις ή σχόλια; Γράψτε μας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομίoυ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Περισσότερα μπορείτε να δείτε στη σελίδα www.karaoglou.gr
Πολιτικό Γραφείο Θεσ/νίκης: Μοναστηρίου 13, Όρ. 3ος, Τ.Κ. 546 27, Τηλ.: 2310 525545, Fax: 2310 525547
Πολιτικό Γραφείο Αθήνας: Μητροπόλεως 1, Τ.Κ. 10557, Τηλ.: 2103709325, Fax: 210 3709329

Developed by BrainBox Συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς με θέμα ημερήσιας διάταξης: «Η συμμετοχή των αποστολών της Βουλής σε εκδηλώσεις Ομογενειακών Οργανώσεων». | Εκτύπωση |