Τηλεφωνικές συνδιαλέξεις χωρίς όριο για τους Υπουργούς της αριστεράς

Τηλεφωνικές συνδιαλέξεις χωρίς όριο για τους Υπουργούς της αριστεράς Κύριο

Αρ. πρωτ.: 727

Θεσσαλονίκη, 30 Οκτωβρίου 2015

Προς Υπουργό:
Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης

ΕΡΩΤΗΣΗ

«Τηλεφωνικές συνδιαλέξεις χωρίς όριο για τους Υπουργούς της αριστεράς»

Σε αλόγιστες δαπάνες, που μετακυλύονται στον κρατικό προϋπολογισμό και κατ΄ επέκτασιν στους Έλληνες πολίτες προχωρά η Κυβέρνηση της «δεύτερης φοράς» αριστεράς, με τους Υπουργούς της να μην αντιλαμβάνονται τις δυσχερείς οικονομικές συνθήκες, που διανύουμε. Έτσι με σχετική απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, που δημοσιεύτηκε στην Διαύγεια (ΑΔΑ: 6Ε0Ρ465ΦΘΕ-9Γ9), ο Υπουργός προχωρά στην δημιουργία νέων συνδέσεων κινητών τηλεφώνων για την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου του χωρίς ανώτατο όριο δαπάνης. Έτσι, ο ίδιος, ο Αναπληρωτής Υπουργός του, ο Υφυπουργός του και οι δυο Γενικοί Γραμματείς του Υπουργείου θα μιλούν στα υπηρεσιακά τους κινητά χωρίς όριο.
Προφανώς η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών δεν αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες, που περνούν οι συμπολίτες μας και προχωρά απροκάλυπτα σε δαπάνες χωρίς όριο. Την στιγμή που τα χαράτσια και οι φόροι αυξάνονται, οι δήθεν αριστεροί Υπουργοί επιβαρύνουν με επιπλέον δαπάνες τον κρατικό προϋπολογισμό. Αδυνατούν να αντιληφθούν ότι με την εξοικονόμηση δαπανών τα οφέλη για τον Ελληνικό λαό θα είναι πολλαπλά. Παρόλο αυτά αρκούνται στην κάλυψη των προσωπικών τους αναγκών χωρίς φραγμούς, μη σκεπτόμενοι το κόστος αυτών, που μετακυλύεται αυτομάτως στις πλάτες του Ελληνικού λαού.

Κατόπιν τούτων, ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός:

- Για ποιους λόγους ο αρμόδιος Υπουργός δεν έθεσε ανώτατο όριο μηνιαίας δαπάνης στις συνδέσεις των κινητών τηλεφώνων της πολιτικής ηγεσία του Υπουργείου του;