Ο Θ. Καράογλου στον Sport 103 fm

Ο Θ. Καράογλου στον Sport 103 fm

Ο βουλευτής Θεσσαλονίκης Θεόδωρος Καράογλου, μίλησε στον Sport 103 fm, για τον Ηρακλή και για τον αγώνα που δίνει για την δικαίωσή του:

"Το παλεύουμε, γιατί αν κατεβάσουμε το κεφάλι, τελειώσαμε. Αύριο δίνουμε μια μεγάλη μάχη. Πριν λίγες μέρες είπα, ότι υπάρχει πιθανότητα, μια τοις χιλίοις, να σώσουμε την ομάδα.

Αν αύριο ξεπεράσουμε το σκόπελο για την πλαστογραφία στο ΙΚΑ, μετά μεγαλώνουν πολύ οι πιθανότητες για μας. Αύριο, είναι λοιπόν μια πολύ σημαντική μέρα. Έχουμε ένα εξαίρετο επιτελείο και ελπίζουμε ότι θα πάνε όλα καλά.

Την Παρασκευή έγιναν αυτά, που θα έπρεπε να γίνουν πολύ πιο έγκαιρα. Πέσαμε όλοι θύματα των διαβεβαιώσεων, ότι θα πάνε όλα καλά. Δεν ενεργήσαμε όταν έπρεπε. Εκτιμούμε ότι ο Ηρακλής έχει ένα βαρύ όνομα, μια Ιστορία και ότι τώρα μεγάλοι ποδοσφαιριστές θα κοσμούν τη διοίκησή του. Αύριο αν όλα πάνε καλά, θα χαμογελάω και πάλι.

Για τη συνάντηση με τον Σοφοκλή Πιλάβιο: "Έγινε σε καλό κλίμα, είναι ένας σοβαρός άνθρωπος, μας εξέφρασε τα παράπονά του από τον Ηρακλή τον τελευταίο χρόνο. Μας είπε πως, ό,τι έγινε, έπρεπε να γίνει πιο νωρίς. Μας είπε πολλά ακόμα και όταν μείναμε μόνοι με τον Γιάννη Ιωαννίδη. Του δώσαμε να καταλάβει ότι στη νέα διοίκηση θα είναι άνθρωποι παλιές δόξες της ομάδας και ότι γυρίζουμε σελίδα.

Πιστεύω ότι η παρουσία του νομικού επιτελείου της ομάδας θα δείξει ότι πρέπει όλοι να αντιμετωπίζονται με τα ίδια μέτρα και σταθμά. Πάντως το περιθώριο να σώσουμε την ομάδα, είναι πολύ στενό. Αν ξεπεράσουμε αύριο το εμπόδιο που σας είπα, τότε θα μιλάμε διαφορετικά".

Για τους υπόλοιπους βουλευτές της Βορείου Ελλάδος και πόσο συμμετέχουν σε αυτήν την προσπάθεια: "Η οικογένεια του Ηρακλή ξέρει και βαθμολογεί τον καθένα ανάλογα με τις πράξεις του".