(Άρθρο): "Στις 7 Ιουλίου βάζουμε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τον λαϊκισμό"

Άρθρο του κ. Θεόδωρου Καράογλου στην εφημερίδα «Βόρειο Βήμα Ενεργών Δημοτών» του Βασίλη Τσούμαρη, που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη 03 Ιουλίου 2019

«Στις 7 Ιουλίου βάζουμε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τον λαϊκισμό»

Στις 7 Ιουλίου αποφασίζουμε για το μέλλον της πατρίδας και των παιδιών μας! Αυτό είναι το πραγματικό διακύβευμα των εθνικών εκλογών. Η Ελλάδα πρέπει να αποκτήσει και πάλι καθαρό ορίζοντα. Να ανακτήσει την εθνική της αυτοπεποίθηση και να βγει στο ξέφωτο της πραγματικής ελπίδας με αποφορολόγηση, μείωση ασφαλιστικών εισφορών, επενδυτικά κίνητρα, κράτος δικαίου και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας.

Άρα, με την ψήφο μας, οι Έλληνες καλούμαστε να αφήσουμε οριστικά και αμετάκλητα πίσω μας το λαϊκισμό, τη στασιμότητα, τις ψευδαισθήσεις, την ανασφάλεια και την αναξιοκρατία που μας έχουν «σκεπάσει» από τον Ιανουάριο του 2015 μέχρι και σήμερα.

Στο πλαίσιο αυτό, στις ομιλίες μου στη Β΄ εκλογική περιφέρεια του Νομού Θεσσαλονίκης ζητώ από τους πολίτες να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα με γνώμονα το πώς οραματίζονται τη χώρα μας τις επόμενες δεκαετίες. Τους καλώ να βάλουμε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, όσους έχουν ως βασική ιδεολογία την αναδιανομή της φτώχειας και της μιζέριας, όσους έκαναν τη ζωή μας χειρότερη. Ήρθε η ώρα, με την ψήφο μας, να ανοίξουμε παράθυρο στο πραγματικά καινούργιο που εκφράζει και εκπροσωπεί η Νέα Δημοκρατία.

Το βράδυ των εκλογών η Ελλάδα πρέπει να επιστρέψει στην κανονικότητα! Και για να το πετύχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρέπει να είναι ισχυρός και αυτοδύναμος πρωθυπουργός, ώστε να μπορέσει να εφαρμόσει ανόθευτο το κυβερνητικό μας πρόγραμμα, έχοντας σχηματίσει προηγουμένως μια πλατιά κοινωνική συμμαχία. Έχοντας υπογράψει με τους Έλληνες ένα συμβόλαιο ευθύνης για την ανάταξη της χώρας.

Όπως έγραψα και σε προηγούμενο άρθρο μου, την επόμενη ημέρα των εκλογών δεν υπάρχει ούτε... δευτερόλεπτο για χάσιμο. Ως Νέα Δημοκρατία θα συνεχίσουμε να μιλάμε πολιτικά και θετικά, αξιοποιώντας τον λόγο της ουσίας και όχι των εντυπώσεων. Άλλωστε και σε αυτήν την προεκλογική περίοδο δεν υποσχεθήκαμε, αλλά δεσμευθήκαμε για λίγα και υλοποιήσιμα!