«Η Θεσσαλονίκη κάνει το "εμβόλιο" της προόδου»

Θεσσαλονίκη, 12 Οκτωβρίου 2021

Δελτίο Τύπου
Θ. Καράογλου: «Η Θεσσαλονίκη κάνει το "εμβόλιο" της προόδου»

Με αφορμή τα σημερινά εγκαίνια του κέντρου ψηφιακής καινοτομίας της Pfizer στη Θεσσαλονίκη, παρουσία του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θεόδωρος Καράογλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση
«Αισθάνομαι ιδιαίτερα υπερήφανος και χαρούμενος για το γεγονός πως συνέβαλα και εγώ, ως Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για τα θέματα της Μακεδονίας και της Θράκης, στην άφιξη μιας μεγάλης επένδυσης στη Θεσσαλονίκη, όπως αυτή του κολοσσού της Pfizer.
Μια επένδυση η οποία θα αυξήσει κατά περισσότερο από 650 εκ. ευρώ το ΑΕΠ της πόλης, προσφέροντας στη Θεσσαλονίκη περισσότερες από 1.100 θέσεις εργασίας.
Ο στόχος που έχουμε θέσει ως Κυβέρνηση για την ανάδειξη και καταξίωση της Θεσσαλονίκης ως κέντρου καινοτομίας και εξωστρέφειας επιτυγχάνεται μέσα από συγκεκριμένες, μεθοδευμένες παρεμβάσεις που καθιστούν το επιχειρηματικό περιβάλλον της Βόρειας Ελλάδας φιλικό για κάθε επενδυτή.
Η Ελλάδα αλλάζει! Η Θεσσαλονίκη αλλάζει, καθώς κάνει το "εμβόλιο" της προόδου και μετασχηματίζεται σε κορυφαίο σημείο αναφοράς για την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής της Ν.Α. Ευρώπης».