«Ο Κυρ. Μητσοτάκης είναι ο Πρωθυπουργός των μεγάλων έργων που γράφουν ιστορία στη Θεσσαλονίκη και τη Β. Ελλάδα»

Θεσσαλονίκη, 24 Απριλίου 2021

Δελτίο Τύπου
«Ο Κυρ. Μητσοτάκης είναι ο Πρωθυπουργός των μεγάλων έργων που γράφουν ιστορία στη Θεσσαλονίκη και τη Β. Ελλάδα»

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ για τον οδικό άξονα Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θεόδωρος Καράογλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Οι άνθρωποι που επί διακυβέρνησής τους εγκαινίαζαν μουσαμάδες, οι πολιτικοί που καταδίκασαν τη Θεσσαλονίκη σε πέντε χρόνια στασιμότητας και υπανάπτυξης, οι πολιτικοί που μπήκαν στον ακινητοποιημένο συρμό του Μετρό Θεσσαλονίκης παριστάνοντας ότι πηγαίνουν... βόλτα, έχουν το πολιτικό θράσος να ομιλούν για επικοινωνιακή φιέστα του Πρωθυπουργού στην πόλη μας.
Το ενδιαφέρον του κ. Μητσοτάκη για τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα γενικότερα έχει αποδειχθεί πολλάκις μέχρι σήμερα.
Το Μετρό Θεσσαλονίκης προχωρά παρά τις λυσσώδεις αντιδράσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και τις κοπιώδεις προσπάθειες τους να το εκτροχιάσουν. Η εξωτερική περιφερειακή (fly over) μπήκε σε τροχιά υλοποίησης, το Τεχνολογικό Πάρκο 4ης Γενιάς "Thess Intec" ωριμάζει, η σύνδεση του λιμανιού με την ΠΑΘΕ και τον σιδηρόδρομο το ίδιο, ενώ και οι δυο οδικοί άξονες που ανακοινώθηκαν σήμερα βάζουν τη Βόρεια Ελλάδα στο επίκεντρο του κυβερνητικού ενδιαφέροντος.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει κάνει το... εμβόλιο της αποτελεσματικότητας και είναι ο Πρωθυπουργός των μεγάλων έργων που γράφουν ιστορία στη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα. Απέναντί του, δυστυχώς για τη χώρα, έχει μια αντιπολίτευση που αντί να συμπεριφέρεται με υπεύθυνο τρόπο, λειτουργεί ως εργοστάσιο παραγωγής fake news. Οι Θεσσαλονικείς τους γνώρισαν, οι Θεσσαλονικείς τους ξέρουν».