Επίσκεψη Θ. Καράογλου στις Δημοτικές Ενότητες Απολλωνίας και Μαδύτου του Δήμου Βόλβης

Θεσσαλονίκη, 20 Απριλίου 2021

Δελτίο Τύπου
Επίσκεψη Θ. Καράογλου στις Δημοτικές Ενότητες Απολλωνίας και Μαδύτου του Δήμου Βόλβης

Να χαράξουμε ως κοινωνία γραμμή άμυνας απέναντι στην παραφιλολογία, την ανευθυνότητα, τη δικαιολογημένη κόπωση και τη χαλαρότητα συνέστησε ο κ. Θεόδωρος Καράογλου στους κατοίκων των Δημοτικών Ενοτήτων Απολλωνίας και Μαδύτου του Δήμου Βόλβης.
Ο κ. Καράογλου συναντήθηκε σήμερα με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων του Νικομηδινού, του Στίβου, του Περιστερώνα, του Μελισσουργού, της Νέας Απολλωνίας, της Απολλωνίας, της Νέας Μαδύτου και του Μοδίου, οι οποίοι του έθεσαν υπόψιν τα ζητήματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες και συζήτησαν μαζί του προτάσεις που δίνουν λύσεις στις ανάγκες και τα «θέλω» των πολιτών.
Αφού άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή όσα του μεταφέρθηκαν, ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας κατέγραψε και ιεράρχησε τα θέματα, επισημαίνοντας ότι όπου χρειαστεί θα παρέμβει στα αρμόδια Υπουργεία ώστε να δρομολογηθούν οι απαιτούμενες παρεμβάσεις.
Όπως ήταν αναμενόμενο ένα μεγάλο μέρος του διαλόγου με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων περιστράφηκε γύρω από την πανδημία, με τον κ. Καράογλου να παρουσιάζει τα στοχευμένα μέτρα που έλαβε η Κυβέρνηση για να δημιουργήσει ένα αποτελεσματικό δίχτυ κοινωνικής προστασίας για τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται από την οικονομική διάσταση της υγειονομικής κρίσης.
«Πρέπει να παραμείνουμε προσεκτικοί γιατί πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος η πανδημία να ξεφύγει» τόνισε, εξηγώντας ότι η ατομική ευθύνη είναι η μόνη λύση προστασίας απέναντι στον επικίνδυνο ιό και δρα ενισχυτικά στα «όπλα» που διαθέτουμε όπως είναι ο εμβολιασμός και τα self tests.
«Κατανοώ απόλυτα την κόπωση όλων των συμπολιτών μας. Είναι δικαιολογημένη γιατί επί 14 μήνες δίνουμε καθημερινά έναν δύσκολο αγώνα. Έχοντας μπει στην τελική ευθεία, πρέπει να χαράξουμε γραμμή άμυνας απέναντι στην ανευθυνότητα και τη χαλαρότητα.
Το δικαίωμα της προστασίας της ατομικής και δημόσιας υγείας είναι ιερό. Γι' αυτό ας μην επιτρέψουμε στον κορωνοϊό να κάνει "πάρτι" στις πλατείες. Όταν τελειώσει η περιπέτεια της πανδημίας πρέπει να είμαστε νικητές όλοι μαζί!», τόνισε μεταξύ άλλων.
Στο Δημοτική Ενότητα Απολλωνίας ο κ. Καράογλου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Νικομηδινού κ. Στράτο Ταλιχμανίδη και μέλη του Τοπικού Συμβουλίου. Ακολούθησαν συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητα Στίβου κ. Παντελή Ζαμπουνίδη, παρουσία του Αντιδημάρχου Τοπικής Οικονομίας κ. Θεόδωρου (Λάκη) Ιορδανίδη και μελών του Τοπικού Συμβουλίου. Με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Περιστερώνα κ. Ηρακλή Καραϊσαρίδη, παρουσία του Αντιδημάρχου Τοπικής Οικονομίας κ. Θεόδωρου (Λάκη) Ιορδανίδη και μέλους του Τοπικού Συμβουλίου. Με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Μελισσουργού κ. Θεοφάνη Κούτζαμπιουκ, παρουσία του Αντιδημάρχου Τοπικής Οικονομίας κ. Θεόδωρου (Λάκη) Ιορδανίδη, τον εφημέριο του Ιερού Ναού Πατέρα Μελέτιο και μέλη της Τοπικής Κοινότητας. Με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Νέας Απολλωνίας κ. Βασίλη Κυριάκου, παρουσία του Αντιδημάρχου Τοπικής Οικονομίας κ. Θεόδωρου (Λάκη) Ιορδανίδη και μελών του Τοπικού Συμβουλίου.
Στη Δημοτική Ενότητα Μαδύτου, είχε σειρά επαφών με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Απολλωνίας κ. Δημήτρη Χαρπουσάνη, παρουσία του Αντιδημάρχου Τοπικής Οικονομίας κ. Θεόδωρου (Λάκη) Ιορδανίδη και μελών του Τοπικού Συμβουλίου. Με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Μαδύτου κ. Επαμεινώνδα Όχονο, παρουσία του σημερινού Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Βόλβης και επί σειρά ετών Δήμαρχο Μαδύτου κ. Βλαδίμηρου Όχουνου και μελών του Τοπικού Συμβουλίου, καθώς και με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Μοδίου κ. Θανάση Κωστούδη.