Δήλωση μετά την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ ΕΥΑΘ Α.Ε.-ΔΕΥΑ Χαλκηδόνος

Δήλωση του Βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θεόδωρου Καράογλου, μετά την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ ΕΥΑΘ Α.Ε.-ΔΕΥΑ Χαλκηδόνος, που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

«Η αναπτυξιακή προοπτική της Δυτικής Θεσσαλονίκης δεν σηματοδοτείται μόνο από την υλοποίηση μεγάλων έργων, αλλά πρωτίστως από την ταχεία ολοκλήρωση έργων που αφορούν στην καθημερινότητα των πολιτών. Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που ως Υφυπουργός Εσωτερικών (αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης) «τρέξαμε», σε αγαστή συνεργασία με τη διοίκηση του Δήμου Χαλκηδόνος και τη διοίκηση της ΕΥΑΘ, ένα ωφέλιμο έργο για την ευρύτερη περιοχή. Η σημερινή υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης για τη λειτουργία του δικτύου από τον κεντρικό συλλεκτήρα της Δημοτικής Κοινότητας Αγίου Αθανασίου μέχρι το χώρο Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων Θεσσαλονίκης, είναι προϊόν συλλογικής δουλειάς.

Είναι η υπενθύμιση ότι οι στόχοι πρέπει να εμπεριέχουν την προσήλωση και να είναι συγκεκριμένοι και μετρήσιμοι. Ταυτόχρονα είναι και η απόδειξη ότι τα αυτονόητα πρέπει να υλοποιούνται και όχι μόνο να εξαγγέλλονται. Να σχεδιάζονται, να δρομολογούνται και να περνούν από τη σφαίρα της μελέτης σε εκείνη της απόδοσης στην κοινωνία. Αυτός είναι, άλλωστε, ο πυρήνας της πολιτικής: να ασκείται με υπευθυνότητα και να βρίσκεται ενεργά δίπλα σε όλους τους πολίτες μέσα από συγκεκριμένες πράξεις».