"Το Υπουργείο Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης) αγκαλιάζει τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη"

Θεσσαλονίκη, 22 Δεκεμβρίου 2020

Δελτίο Τύπου
Θ. Καράογλου: "Το Υπουργείο Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης) αγκαλιάζει τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη"

Δίπλα στα παιδιά, το προσωπικό και τις Διοικήσεις του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο, του Παιδικού Χωριού SOS στο Πλαγιάρι και του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία "Άγιος Αναστάσης ο Πέρσης" στον Τρίλοφο, βρέθηκε σήμερα ο κ. Θεόδωρος Καράογλου, ευχόμενος το 2021 να κυριαρχήσουν στην καθημερινότητα όλων μας το χαμόγελο, η ζεστασιά και οι καλύτερες ημέρες.
Με πρωτοβουλία του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), στα τρία ιδρύματα πραγματοποιήθηκαν σήμερα τεστ ταχείας ανίχνευσης του κορωνοϊού, προσφορά της εταιρείας "Aegean Medical Service", ενώ η βιομηχανία ζαχαροπλαστικής "Φαίδων Α.Ε." προσέφερε γλυκίσματα για τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Κατά την παρουσία του στις εγκαταστάσεις των τριών ιδρυμάτων, ο κ. Καράογλου προέτρεψε το προσωπικό να συνεχίσει να εφαρμόζει με ευλάβεια τα μέτρα υγειονομικής προστασίας ώστε η νέα χρονιά να τους βρει όλους υγιείς. Παράλληλα, τόνισε πως το Υπουργείο Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης) στέκεται δίπλα τους, αρωγός και συμπαραστάτης, στο σπουδαίο έργο που επιτελούν.
Μετά το τέλος των επισκέψεων ο κ. Καράογλου έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Η σημερινή επίσκεψή μου στέλνει το μήνυμα πως το Υπουργείο Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης) έχει ανοιχτή την αγκαλιά του για τους ευάλωτους συμπολίτες μας και τα παιδιά που έχουν ανάγκη, διότι τους αξίζει να ζήσουν με αγάπη, φροντίδα, ζεστασιά, σεβασμό και ασφάλεια. Βρισκόμαστε δίπλα τους και τους στηρίζουμε ώστε να συνεχίσουν να κάνουν μεγάλα όνειρα. Το χαμόγελό τους είναι εκείνο που κρατά αναμμένη τη φλόγα της ανθρωπιάς. Λένε πως στη ζωή γίνεσαι η αγάπη που πήρες. Καθήκον και ευθύνη μας είναι να τους την προσφέρουμε απλόχερα.
Επίσης, η παρουσία μου στα τρία ιδρύματα είναι έμπρακτη αναγνώριση του πολύτιμου έργου και της ανεκτίμητης προσφοράς τους. Το Υπουργείο Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης) τιμά τις προσπάθειες που καταβάλλουν και βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό τους. Η ευχή μου είναι ο νέος χρόνος να μας βρει όλους υγιείς και πιο αισιόδοξους. Οι δυσκολίες δεν μας λυγίζουν, αντίθετα μας κάνουν πιο δυνατούς. Εύχομαι ολόψυχα το 2021 να είναι μια καλύτερη χρονιά, στη διάρκεια της οποίας να κυριαρχήσουν στην καθημερινότητα όλων μας το χαμόγελο, η ζεστασιά και οι καλύτερες ημέρες".