"Θα χρειαστούν χειρουργοί για να... ξεκολλήσουν οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ από τις υπουργικές καρέκλες"

Θεσσαλονίκη, 18 Φεβρουαρίου 2019

Δελτίο Τύπου
«Θα χρειαστούν χειρουργοί για να... ξεκολλήσουν οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ από τις υπουργικές καρέκλες»

«Ξεχείλιζε» από παλμό, ένταση, πάθος και κόσμο η χθεσινή πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσε στο Πανόραμα ο κ. Θεόδωρος Καράογλου, με ομιλητή τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, κ. Άδωνι Γεωργιάδη.
Το αμφιθέατρο «Σταύρος Κουγιουμτζής», στο δημαρχείο Πυλαίας-Χορτιάτη, αποδείχθηκε μικρό για χωρέσει τους εκατοντάδες πολίτες που γέμισαν ασφυκτικά κάθε γωνιά του, εντός και εκτός αίθουσας. Με τη συγκλονιστική του παρουσία, ο κόσμος έστειλε μήνυμα εμφατικής νίκης της Νέας Δημοκρατίας σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις που θα ακολουθήσουν τους προσεχείς μήνες.
«Η μαζική και δυναμική σας συμμετοχή στο κάλεσμα νίκης και συστράτευσης που απευθύνω, εγγυάται ότι πλησιάζει ο καιρός που η πατρίδα μας θα απαλλαγεί από τη χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε στα χρόνια της μεταπολίτευσης», τόνισε στην εισαγωγή της τοποθέτησής του ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας.
Σχολιάζοντας τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, ο Θόδωρος Καράογλου περιέγραψε το υπουργικό συμβούλιο που προέκυψε μετά τον πρόσφατο ανασχηματισμό ως «μεικτή πολιτικών... ορφανών». Έκανε, μάλιστα, λόγο για «καρεκλοκυνηγούς» που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι τα προνόμια και τα... υπουργικά κοστούμια.
«Για να αποχωρήσουν από τις υπουργικές τους καρέκλες μετά τη συντριπτική ήττα που θα υποστούν στις εκλογές θα χρειαστούν.... χειρουργούς» σημείωσε σκωπτικά. Όσον αφορά στο Σκοπιανό επανέλαβε την πάγια και αδιαπραγμάτευτη θέση του ότι για εκείνον δεν υπάρχει κρατίδιο με την ονομασία «Βόρεια Μακεδονία», παρά κρατίδιο των Σκοπίων.
«Αγαπητέ Αλέξη Τσίπρα, σε ευχαριστούμε που εξευτέλισες για πάντα την Αριστερά. Το σύνθημα σήμερα είναι: ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Αριστερά», σημείωσε από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνις Γεωργιάδης.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Σταύρος Καλαφάτης και ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας κ. Νίκος Ταχιάος.