Πολιτικές εκδηλώσεις Θ. Καράογλου με κεντρικό ομιλητή τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. κ. Άδωνη Γεωργιάδη

Θεσσαλονίκη, 14 Μαρτίου 2018

Δελτίο Τύπου
Πολιτικές εκδηλώσεις Θ. Καράογλου με κεντρικό ομιλητή τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. κ. Άδωνη Γεωργιάδη

Τρεις εκδηλώσεις ενημέρωσης και συζήτησης για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, με κεντρικό ομιλητή τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνη Γεωργιάδη, διοργανώνει αυτό το Σαββατοκύριακο το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης κ. Θεόδωρου Καράογλου.
Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Μαρτίου και ώρα 19.30 μ.μ. στα Κουφάλια (πνευματικό κέντρο «Κ. Χατζάκος»), η δεύτερη την Κυριακή 18 Μαρτίου και ώρα 11.00 π.μ. στο Καβαλάρι (αίθουσα «Konstantinos Exclusive») και η τρίτη το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στις 19.00 μ.μ., στην Επανομή (αίθουσα δημοτικού θεάτρου).
«Κύριο ζητούμενο των εκδηλώσεων που διοργανώνει το πολιτικό μου γραφείο», εξηγεί ο κ. Καράογλου, «είναι να ενισχύσω τη διαδικασία ανοικτού διαλόγου του κόμματος με τη βάση μας. Με τους ανθρώπους, δηλαδή, που αποτελούν την ψυχή της Νέας Δημοκρατίας και βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα για τις κοινές μας ιδέες.
Να τους ακούσουμε, να μιλήσουμε μαζί τους, να αφουγκραστούμε τις ανάγκες και τις αγωνίες τους, μα και να τους διαβεβαιώσουμε ότι η Νέα Δημοκρατία υπηρετεί απαρέγκλιτα την ιδρυτική της αρχή να κάνει διάλογο με την κοινωνία. Χωρίς παρωπίδες, χωρίς στεγανά, χωρίς αποκλεισμούς!
Για αυτό και οι τρεις πολιτικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσω αυτό το Σαββατοκύριακο λειτουργούν και ως κάλεσμα συστράτευσης προς όλους τους απογοητευμένους συμπατριώτες μας οι οποίοι νιώθουν προδομένοι και εξαπατημένοι από τα ψέματα και τις παλινωδίες της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Οι πόρτες της ΝΔ είναι ανοικτές για όλους τους Έλληνες, διότι στον δύσκολο αγώνα να ξαναφέρουμε το χαμόγελο και την πραγματική ελπίδα στον τόπο μας, δεν περισσεύει κανείς!»