Θ. Καράογλου στη Σίνδο: "Θλιβερή και μίζερη η κυβερνητική τριετία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ"

Θεσσαλονίκη, 12 Φεβρουαρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θ. Καράογλου στη Σίνδο: «Θλιβερή και μίζερη η κυβερνητική τριετία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ»

Στην κατάμεστη, παρά την καταρρακτώδη βροχή, αίθουσα του φιλόξενου συνεδριακού κέντρου της Σίνδου έκοψε ο κ. Θεόδωρος Καράογλου, το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018, την πρωτοχρονιάτικη πίτα του πολιτικού του γραφείου για φίλους και στελέχη του Δήμου Δέλτα.
Στέλνοντας πολλαπλά πολιτικά μηνύματα ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας εκτίμησε ότι η χρονιά που διανύουμε θα είναι εκλογική. Κάλεσε δε τους παρευρισκόμενους να δώσουν με όλες τους τις δυνάμεις τη μάχη για να απαλλαγεί η χώρα από τη χειρότερη κυβέρνηση που είχε ποτέ.
«ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ εξαπάτησαν το λαό με ψέματα και κούφιες υποσχέσεις. Έταξαν τα πάντα στους πάντες και αντί για την ελπίδα που... ευαγγελίζονταν φτωχοποίησαν όλους τους Έλληνες, συνθλίβοντας όνειρα και προοπτικές» είπε στην αρχή της τοποθέτησής του, κάνοντας έναν απολογισμό της «θλιβερής» και «μίζερης» κυβερνητικής τριετίας της συγκυβέρνησης.
Σχολιάζοντας την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα ο κ. Καράογλου έκανε ειδική αναφορά στην υπόθεση «Novartis». Χαρακτήρισε σκάνδαλο την ανάμειξη της κυβέρνησης στη διερεύνηση της υπόθεσης από τη δικαιοσύνη και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό, αλλά και τους εμπλεκόμενους υπουργούς, ότι επιχειρούν να στήσουν μια «βρώμικη» επιχείρηση συκοφάντησης πολιτικών αντιπάλων, χωρίς κανείς να αναζητήσει στοιχεία και έγγραφα που να αποδεικνύουν τις κατηγορίες.
«Στη Νέα Δημοκρατία έχουμε ως πάγια αρχή ότι καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Για αυτό και από την πρώτη στιγμή τονίσαμε πως όλα πρέπει να έρθουν στο φως χωρίς "κουκούλες" και χωρίς να γίνουν εκπτώσεις σε ζητήματα δημοκρατίας. Και όταν λέμε στο "φως" εννοούμε με αποδείξεις, ονόματα και διευθύνσεις, ώστε να πάψει να σύρεται στη λάσπη ο δημόσιος βίος της χώρας» τόνισε.
Δριμεία επίθεση εναντίον της κυβέρνησης εξαπέλυσε και για το Σκοπιανό, καταλογίζοντας στο Μέγαρο Μαξίμου αδυναμία και ανικανότητα να χειριστεί το μείζον εθνικό θέμα.

«Ούτε θέλουν, ούτε μπορούν να υπερασπιστούν το εθνικό συμφέρον της πατρίδας» πρόσθεσε ο κ. Καράογλου, χρεώνοντας στον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο ότι δεν θα διστάσουν να ξεπουλήσουν το όνομα της Μακεδονίας προκειμένου να «σώσουν» τις καρέκλες τους.
Μετά το τέλος της ομιλίας ακολούθησε διάλογος με τους παρευρισκόμενους και ανταλλαγή απόψεων για όλα τα ζητήματα που τους αφορούν.