"Ο Λαγκαδάς σημαίνει πολλά για εμένα"

Θεσσαλονίκη, 05 Φεβρουαρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θ. Καράογλου: «Ο Λαγκαδάς σημαίνει πολλά για εμένα»

Με εκατοντάδες πολίτες παρόντες μέσα και έξω από την αίθουσα έκοψε ο Θόδωρος Καράογλου, το Σάββατο 03 Φεβρουαρίου 2018, την πρωτοχρονιάτικη πίτα του πολιτικού του γραφείου για τους φίλους και τα στελέχη του στο Δήμο Λαγκαδά.
Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία! Αρκεί να αναλογιστεί κανείς ότι ο δρόμος μπροστά από το χώρο που επιλέχθηκε για την εκδήλωση, στην οδό Σεραφείμ Τσακμάνη, ήταν σχεδόν κλειστός από τις 6.30 το απόγευμα μέχρι τις 8 το βράδυ λόγω της προσέλευσης του κόσμου.
Ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας υποδέχθηκε έναν προς έναν όλους τους παρευρισκόμενους. Συνομίλησε μαζί τους, αφουγκράστηκε τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς τους και εισέπραξε το μήνυμα ότι η κοινωνία έχει «γονατίσει» από την ισοπεδωτική και φοροληστρική πολιτική της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Για αυτό και όταν ξεκίνησε την ομιλία του ευχήθηκε το 2018 να είναι χρονιά πολιτικών εξελίξεων που «θα οδηγήσουν στη λύτρωση της πατρίδας μας από τη χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ποτέ η χώρα στα χρόνια της Μεταπολίτευσης».
Επίσης αποκάλεσε τους Αλέξη Τσίπρα και Πάνο Καμμένο «πολιτικούς τυχοδιώκτες», έκανε έναν απολογισμό της καταστροφικής διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τα τρία χρόνια που κρατούν στα χέρια τους το τιμόνι της Ελλάδας και φυσικά προέτρεψε τους παρευρισκόμενους να συμμετέχουν με τη ψυχή τους στο συλλαλητήριο της Κυριακής, στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα, για την ελληνικότητα της Μακεδονίας.
«Η κυβέρνηση ξεπουλά το όνομα της γης μας, η κυβέρνηση είναι ανίκανη να διαχειριστεί ένα μείζον εθνικό ζήτημα όπως το Σκοπιανό και εμείς πρέπει να βροντοφωνάξουμε "ως εδώ"» ήταν η χαρακτηριστική του αναφορά.
Τέλος αναφέρθηκε και στους ισχυρούς που τον δένουν με τον Λαγκαδά. «Για εμένα ο Λαγκαδάς σημαίνει πολλά. Με τη δική σας αγάπη και στήριξη ξεκίνησα, με αυτήν συνεχίζω και με αυτήν θα πορευτώ και στο μέλλον, διότι η δική μας σχέση βασίζεται στην αμοιβαία εκτίμηση, τον αλληλοσεβασμό και την εμπιστοσύνη» κατέληξε καταχειροκροτούμενος.