"Ξεχείλισε" από κόσμο η εκδήλωση του Θ. Καράογλου στο Δήμο Ωραιοκάστρου

Θεσσαλονίκη, 30 Ιανουαρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Ξεχείλισε» από κόσμο η εκδήλωση του Θ. Καράογλου στο Δήμο Ωραιοκάστρου

Αν η επιτυχία μιας πολιτικής εκδήλωσης καθορίζεται από τη μαζική προσέλευση, τον παλμό που καταγράφει στην κοινωνία, τη δυναμική που αναπτύσσει και το θερμό χειροκρότημα, τότε η χθεσινή κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του πολιτικού γραφείου του Θεόδωρου Καράογλου στο «Belle Epoque», ήταν από τις πιο επιτυχημένες που διοργάνωσε για τα στελέχη και τους φίλους του στο Δήμο Ωραιοκάστρου.
Εκατοντάδες πολίτες κατέκλυσαν το «ζεστό» χώρο του καφέ που φιλοξένησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά τις σχέσεις ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης που έχουν αναπτύξει με τον Βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας.
Σε αυτούς τους δεσμούς «προσωπικής φιλίας και εκτίμησης» έκανε ιδιαίτερη μνεία στην αρχή της τοποθέτησής του ο κ. Καράογλου, ευχαριστώντας όσους γέμισαν ασφυκτικά το «Belle Epoque» για να ανταλλάξουν από κοντά ευχές για ένα «γόνιμο και δημιουργικό 2018». Ελπίδα όλων ήταν η φετινή χρονιά να φέρει στην πατρίδα μας «μια κυβέρνηση με συναίσθηση της ευθύνης και του καθήκοντος» .
Κάνοντας έναν απολογισμό της τριετούς συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ο κ. Καράογλου μίλησε για «τρία χρόνια ψέματα, φτώχειας και... κωλοτούμπας» τα οποία «γονάτισαν» την κοινωνία και εξέθεσαν τη χώρα στο εξωτερικό. «Δεν είναι αυτή η Ελλάδα που μας αρμόζει, δεν είναι αυτή η εικόνα της πατρίδας μας» ήταν η χαρακτηριστική του αναφορά.
Κατηγόρησε επίσης τους Αλέξη Τσίπρα και Πάνο Καμμένο ότι εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό και πως «έχτισαν» τις πολιτικές τους καριέρες πάνω στα σαθρά θεμέλια του λαϊκισμού.
Για το μείζον εθνικό θέμα του Σκοπιανού περιέγραψε ως «εντυπωσιακή» τη μαζική και αυθόρμητη συμμετοχή εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων στο συλλαλητήριο της 21ης Ιανουαρίου για την ελληνικότητα της Μακεδονίας. Κάλεσε δε τη συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, να αφουγκραστεί το λαϊκό αίσθημα, να αναλογιστεί το ιστορικό βάρος και να μην «ξεπουλήσει» το όνομα της Μακεδονίας για χάρη των εμμονών και των ιδεοληψιών που τη διακατέχουν.
Τέλος αποκάλεσε «μύθο» το αφήγημα του Μεγάρου Μαξίμου περί «καθαρής εξόδου» της Ελλάδας από τα μνημόνια τον Αύγουστο του 2018. «Πρόκειται για ακόμη μια αυταπάτη του Αλέξη Τσίπρα, για ακόμη μια προσπάθεια εξαπάτησης του ελληνικού λαού» τόνισε ο κ. Καράογλου, υπενθυμίζοντας ένα προς ένα τα φοροεισπρακτικά μέτρα που ψήφισε η παρούσα κυβέρνηση και τα οποία θα εφαρμοστούν τους επόμενους μήνες, οδηγώντας στη φτωχοποίηση νοικοκυριά και επιχειρήσεις.
«Η Ν.Δ. είναι έτοιμη να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας. "Όπλο" μας είναι η αλήθεια και δύναμή μας η εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι μπορεί να φέρει την πραγματική ελπίδα στην Ελλάδα και να δώσει ρεαλιστικό όραμα σε όλους τους Έλληνες» κατέληξε χειροκροτούμενος ο κ. Καράογλου.