Παρέμβαση Βουλευτών ΝΔ από Μακεδονία και Θράκη για την αδικία εις βάρος του Ηρακλή

Θεσσαλονίκη, 02 Ιουνίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Ν.Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ

Με αφορμή την κατάφορη αδικία εις βάρος του Ηρακλή που είχε ως αποτέλεσμα τον υποβιβασμό της ιστορικής ομάδας στη Football League, έντεκα Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας από τη Μακεδονία και τη Θράκη, συνυπογράφουν την ακόλουθη δήλωση:

«Ως οι μεγαλύτεροι υποκριτές στα χρόνια της Μεταπολίτευσης, στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν πάψει να αντιλαμβάνονται τις (αυτ)απάτες τους και ψεύδονται με ειλικρίνεια!
Η ανακοίνωση που εξέδωσε το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του κυβερνώντος κόμματος σχετικά με την νέα εγκληματική αδικία που συντελείται εις βάρος του ποδοσφαιρικού Ηρακλή, αποτελεί μνημείο ανειλικρίνειας, αδικίας, σκοπιμότητας και καιροσκοπισμού.
Η ομάδα του Ηρακλή, του ιστορικότερου Συλλόγου της Βόρειας Ελλάδας, δεν υποβιβάστηκε εντός των τεσσάρων γραμμών των γηπέδων, αλλά στα «σκοτεινά» και «κλειστά» κέντρα αποφάσεων που ενεργούν στο παρασκήνιο. Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά...
Του στερούν το δικαίωμα να χαρεί αυτό που κέρδισε με κόπο, ιδρώτα, επιμονή και υπομονή, καταδικάζοντάς τον ερήμην. Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά...
Εφαρμόζουν εις βάρος του το «γράμμα του νόμου», αδιαφορώντας για το «πνεύμα», κλείνοντας τα μάτια σε κατάφορες παραβάσεις των κανονισμών από άλλα σωματεία. Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά...
Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται, παύει να είναι σύμπτωση!
Αντί, λοιπόν, στον ΣΥΡΙΖΑ να παριστάνουν τις «αθώες περιστερές» και τους τιμητές της διαφάνειας, τους καλούμε να ενώσουν τη φωνή τους με τη δική μας και να σταθούν δίπλα μας σε συνάντηση που θα επιδιώξουμε τις προσεχείς ημέρες με τον αρμόδιο Υφυπουργό Αθλητισμού.
Η υποκρισία έχει τα όριά της και στην προκειμένη περίπτωση η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ δοκιμάζει τις αντοχές και προκαλεί την οργή του υγιώς σκεπτόμενου φίλαθλου κόσμου.
Για την αποκατάσταση της τάξης το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ έχει μονάχα μια επιλογή. Να ζητήσει την άμεση παραίτηση του αρμόδιου Υφυπουργού. Διαφορετικά θα πρέπει να υποβάλλουν εκείνοι τη δική τους».

Οι υπογράφοντες Βουλευτές

1) Θεόδωρος Καράογλου Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης
2) Σάββας Αναστασιάδης Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης
3) Γιάννης Αντωνιάδης Βουλευτής Φλώρινας
4) Γιώργος Βαγιωνάς Βουλευτής Χαλκιδικής
5) Απόστολος Βεσυρόπουλος Βουλευτής Ημαθίας
6) Κωνσταντίνος Γκιουλέκας Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης
7) Αναστάσιος Δημοσχάκης Βουλευτής Έβρου
8) Γεώργιος Καρασμάνης Βουλευτής Πέλλας
9) Κωνσταντίνος Κουκοδήμος Βουλευτής Πιερίας
10) Νίκος Παναγιωτόπουλος Βουλευτής Καβάλας
11) Έλενα Ράπτη Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης