"Ο Αριστερός καπιταλισμός κάνει business με τον ανθρώπινο πόνο"

"Ο Αριστερός καπιταλισμός κάνει business με τον ανθρώπινο πόνο" Κύριο

Θεσσαλονίκη, 23 Αυγούστου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: «Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ KANEI BUSINESS ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΝΟ»

Σχολιάζοντας την πρωτοφανή καταγγελία της Βουλευτού Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ, κας. Αφροδίτη Σταμπουλή, σύμφωνα με την οποία μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών έχει αναλάβει τη σίτιση των προσφύγων που έχουν εγκατασταθεί στην περιοχή έναντι εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, ο Τομεάρχης Μακεδονίας και Θράκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θεόδωρος Καράογλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση.
«Άρχισαν τα... συντροφικά μαχαιρώματα! Θαυμάστε το περίφημο "ηθικό πλεονέκτημα" της Αριστεράς το οποίο είχε προσδόκιμο ζωής μέχρι να ανέλθει τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία. Οι καταγγελίες της κας. Σταμπουλή αποδεικνύουν περίτρανα το πρόσωπο του... αριστερού καπιταλισμού που κάνει business χιλιάδων ευρώ εκμεταλλευόμενος απροκάλυπτα τον ανθρώπινο πόνο και την αγωνία χιλιάδων ταλαιπωρημένων συνανθρώπων μας να αναζητήσουν καλύτερη μοίρα.
Πουλούν σε τιμή ευκαιρίας «αριστεροσύνη», «αλληλεγγύη» και «ανθρωπισμό», σκεπτόμενοι μονάχα το γρήγορο και εύκολο κέρδος που μέχρι πρότινος αποκήρυτταν δημόσια.
Τελικά το νόμιμο είναι και ηθικό; Εκτός και εάν η αριστερή στρουθοκάμηλος έκρυψε το κεφάλι της στο χώμα για να μην... φαίνεται! Για το συγκεκριμένο θέμα έχω ήδη καταθέσει σχετική ερώτηση».