Επισκέψεις Θ. Καράογλου σε δομές κοινωνικής αλληλεγγύης στη Θεσσαλονίκη

Επισκέψεις Θ. Καράογλου σε δομές κοινωνικής αλληλεγγύης στη Θεσσαλονίκη Κύριο

Θεσσαλονίκη, 04 Ιουλίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΣΕ ΔΟΜΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Συνεχίζοντας τις επισκέψεις σε δομές κοινωνικής αλληλεγγύης στη Θεσσαλονίκη, που ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα, ο κ. Θ. Καράογλου θα επισκεφθεί αύριο (Τρίτη 05 Ιουλίου 2016), μαζί με κομματικά στελέχη της ΝΔ Θεσσαλονίκης, στις 10.00 το Κέντρο Προστασίας Ανηλίκων ΡΟΜ «Ο φάρος του κόσμου» και στις 12.00 το Παιδικό Χωριό SOS στο Πλαγιάρι.
Οι παραπάνω επισκέψεις εντάσσονται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που υλοποιεί η Νέα Δημοκρατία σε όλη την επικράτεια με τίτλο «Κανένας στο περιθώριο» και η οποία πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Προέδρου του κόμματος, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.
Όπως εξήγησε ο κ. Καράογλου: «Για τη Νέα Δημοκρατία, πάνω από όλα είναι ο άνθρωπος. Διαχρονικά έχουμε αποδείξει ότι πιστεύουμε στην κοινωνική αλληλεγγύη, η οποία βρίσκεται πάνω από κόμματα και πολιτικές ταυτότητες, καθώς και στην πραγμάτωση της κοινωνικής συνοχής. Για αυτόν το λόγο, μέσα από συγκεκριμένες δράσεις, συνεχίζουμε τις επισκέψεις κλιμακίων του κόμματος σε δομές κοινωνικής προσφοράς, τιμώντας τις δράσεις τους και στηρίζοντας έμπρακτα το πολύτιμο έργο που επιτελούν.
Η Νέα Δημοκρατία στέκεται δίπλα σε όλα τα φωτεινά παραδείγματα ανιδιοτελούς προσφοράς, αναλαμβάνοντας πολιτικές πρωτοβουλίες για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν με όλα τα επίπεδα διοίκησης και λήψης πολιτικών αποφάσεων».