"Αυτ-απάτη το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς"

"Αυτ-απάτη το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς" Κύριο

Θεσσαλονίκη, 25 Μαΐου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θ.ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: «ΑΥΤ-ΑΠΑΤΗ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ»

Άμεση ήταν η αντίδραση του Βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θεόδωρου Καράογλου, μετά τα δημοσιεύματα που αποκαλύπτουν την πρόθεση της Κυβέρνησης να νομιμοποιήσει, μέσω εξετάσεων «πλυντήριο», όσους προσελήφθησαν στο Δημόσιο με πλαστούς τίτλους σπουδών.
Με ερώτηση που κατέθεσε σήμερα το πρωί στους αρμόδιους Υπουργούς, χαρακτηρίζει «αυτ-απάτη» το περίφημο ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς και στηλιτεύει την εμμονή της Κυβέρνησης «να εθίσει την κοινωνία στη μετριότητα, την οπισθοδρόμηση, την ελάχιστη προσπάθεια, στο χειρότερο».
Όπως αναφέρει σε σχετική του δήλωση: «ΣΥΡΙΖΑ να'σαι και μη φοβάσαι... Η Κυβέρνηση που επιβραβεύει τύπους σαν τον Καρανίκα και απαξιώνει την αριστεία, συνεχίζει το διαρκές έγκλημα εις βάρος της αξιοκρατίας επιβραβεύοντας την απάτη!
Αντί να οδηγήσει ενώπιον της δικαιοσύνης όσους διορίστηκαν στο Δημόσιο με πλαστά πτυχία, τους κλείνει το μάτι, προσπαθεί να τους "πιάσει πελάτες" και επιχειρεί να τους βγάλει... λάδι, ξεκινώντας διαδικασίες νομιμοποίησής τους μέσα από εξετάσεις "πλυντήριο".
Τελικά το περίφημο ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς αποδεικνύεται ότι δεν είναι τίποτα περισσότερο από άλλη μια αυτ-απάτη του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος επιχειρεί συστηματικά τους τελευταίους 16 μήνες να εθίσει την κοινωνία στη μετριότητα, την οπισθοδρόμηση, την ελάχιστη προσπάθεια, στο χειρότερο.
Είναι προφανές ότι στον ΣΥΡΙΖΑ αντιμετωπίζουν τη διακυβέρνηση της χώρας ως χρυσή ευκαιρία επαγγελματικής αποκατάστασης».