Την Κυριακή η εκδήλωση των τομέων ΥΜΑΘ και Ευρ. Υποθέσεων με κεντρική ομιλήτρια την Ντ. Μπακογιάννη

Την Κυριακή η εκδήλωση των τομέων ΥΜΑΘ και Ευρ. Υποθέσεων με κεντρική ομιλήτρια την Ντ. Μπακογιάννη Κύριο

Θεσσαλονίκη, 08 Απριλίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΤΟΜΕΩΝ ΥΜΑΘ ΚΑΙ ΕΥΡ. ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ. ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΗΤΡΙΑ ΤΗΝ ΝΤ. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

Στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου που βρίσκεται σε εξέλιξη, ενόψει των εργασιών του 10ου τακτικού συνεδρίου της ΝΔ που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το διάστημα 22-24 Απριλίου 2016, οι τομείς Μακεδονίας-Θράκης και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του κόμματος συνδιοργανώνουν την Κυριακή 10 Απριλίου 2016 και ώρα 11.00 (ξενοδοχείο Porto Palace), εκδήλωση με κεντρική ομιλήτρια την Βουλευτή Α΄ Αθηνών κα. Ντόρα Μπακογιάννη.
Στο επίκεντρο θα βρεθούν τα ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής και της προσφυγικής-μεταναστευτικής κρίσης, καθώς επίσης και οι πολιτικές που πρέπει να εφαρμοστούν από την Πολιτεία για την αποτελεσματική αντιμετώπισή τους.
Τίτλος της εκδήλωσης είναι: «Εθνικά θέματα, προσφυγική κρίση και οι τριγμοί στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα: Προκλήσεις και προοπτικές» και πέραν της κας. Μπακογιάννη, η οποία θα τοποθετηθεί με την ιδιότητα της Συντονίστριας Εξωτερικών και Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, το λόγο θα πάρουν οι Θόδωρος Καράογλου (Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της ΝΔ- Τομεάρχης Μακεδονίας-Θράκης) και Σταύρος Καλαφάτης (Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης της ΝΔ-Τομεάρχης Ευρωπαϊκών Υποθέσεων).