Ο Θ. Καράογλου θα εκπροσωπήσει τη ΝΔ στις εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη

Ο Θ. Καράογλου θα εκπροσωπήσει τη ΝΔ στις εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη Κύριο

Θεσσαλονίκη, 24 Μαρτίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΘΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. και Τομεάρχης Μακεδονίας και Θράκης του κόμματος, κ. Θεόδωρος Καράογλου, ορίστηκε εκπρόσωπος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στις αυριανές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821.
Ο κ. Καράογλου θα παραστεί ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Ν.Δ. στην επίσημη Δοξολογία που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας, καθώς και στην παρέλαση για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου.
Στο μήνυμά του για την επέτειο της εθνικής παλιγγενεσίας ο κ. Καράογλου σημειώνει τα εξής:
«Η 25η Μαρτίου έχει πάντα έναν ιδιαίτερο συμβολισμό για κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα. Είναι το λαμπρό παράδειγμα της ομοψυχίας του λαού μας στους αγώνες για την προάσπιση των πανανθρώπινων αξιών του ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, που αποτελούν ιερή παρακαταθήκη του Γένους μας. Ιστορικό μας χρέος είναι να σεβόμαστε την ιστορία και την ελευθερία μας και με το ίδιο αίσθημα ευθύνης και φιλοπατρίας να διασφαλίζουμε την εθνική μας ανεξαρτησία και αξιοπρέπεια.
Βιώνουμε δύσκολες στιγμές. Ωστόσο 195 χρόνια μετά την εθνέγερση του 1821 έχουμε κάθε λόγο να είμαστε περήφανοι για την εθνική μας κληρονομιά. Και αυτήν την περηφάνια οφείλουμε να κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας.
Αυτή είναι η ευθύνη μας απέναντι στην πατρίδα».