«Εύχομαι να εκχωρηθούν ακόμη περισσότερες αναπτυξιακές αρμοδιότητες στο ΥΜΑΘ»

«Εύχομαι να εκχωρηθούν ακόμη περισσότερες αναπτυξιακές αρμοδιότητες στο ΥΜΑΘ» Κύριο

Θεσσαλονίκη, 30 Ιανουαρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Θεόδωρος Καράογλου: «Εύχομαι να εκχωρηθούν ακόμη περισσότερες αναπτυξιακές αρμοδιότητες στο ΥΜΑΘ»

«Σύμμαχος και αρωγός» στην προσπάθεια της νέας Υφυπουργού Μακεδονίας και Θράκης, κας. Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά, «να προασπίσει και να επεκτείνει τον αναπτυξιακό ρόλο που απέκτησε το ΥΜΑΘ τον Ιούνιο του 2012» δήλωσε ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Ν.Δ., κ. Θεόδωρος Καράογλου, στη συνάντηση που είχε μαζί της στο Διοικητήριο, αμέσως μετά το τέλος της τελετής παράδοσης-παραλαβής.
Ο κ. Καράογλου αφού συνεχάρη την κα. Τσαρουχά για την ανάληψη των νέων της καθηκόντων, επισήμανε ότι «η πρόοδος και η προκοπή της Βόρειας Ελλάδας απαιτεί σύνθεση δυνάμεων αλλά και απόψεων».
«Η σημερινή μου παρουσία στο Διοικητήριο, έναν χώρο στον οποίο εκτιμώ ότι προσέφερα και εγώ ένα λιθαράκι προκειμένου να ισχυροποιηθεί και να εξελιχθεί σε σημαντικό πυλώνα ανάπτυξης της Μακεδονίας και της Θράκης, συμβολίζει την ενότητα αλλά και την αποφασιστικότητα που πρέπει να διακρίνει όλους τους Βορειοελλαδίτες, προκειμένου να πολλαπλασιάσουμε τη δύναμή μας και να ισχυροποιήσουμε τη φωνή μας. Στέκομαι δίπλα στην κα. Τσαρουχά και δηλώνω σύμμαχος και αρωγός στην προσπάθεια που ξεκινά σήμερα, ώστε να προασπίσει και να επεκτείνει τον αναπτυξιακό ρόλο που απέκτησε το ΥΜΑΘ μετά την επανασύσταση του τον Ιούνιο του 2012. Είμαι βέβαιος πως η νέα Υφυπουργός θα ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις των πολιτών της Βόρειας Ελλάδας και με τη βοήθεια όλων μας, αν και όποτε χρειαστεί, θα πετύχει τον κοινό στόχο για την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του ως πολύτιμου αναπτυξιακού εργαλείου για τον τόπο μας. Της εύχομαι να εκχωρηθούν ακόμη περισσότερες αποκλειστικές αναπτυξιακές αρμοδιότητες στο Υφυπουργείο Μακεδονίας και Θράκης, συγκριτικά με εκείνες που παρέδωσα εγώ» δήλωσε σχετικά ο κ. Καράογλου.