Εθιμοτυπική επίσκεψη κ. Θεόδωρου Καράογλου στον Δήμαρχο Δέλτα κ. Ευθύμιο Φωτόπουλο

Εθιμοτυπική επίσκεψη κ. Θεόδωρου Καράογλου στον Δήμαρχο Δέλτα κ. Ευθύμιο Φωτόπουλο Κύριο

Από το Δήμο Δέλτα ξεκίνησε σήμερα (Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014) ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θεόδωρος Καράογλου, τις εθιμοτυπικές επισκέψεις στους νεοεκλεγέντες Δημάρχους της Β΄ εκλογικής περιφέρειας του Νομού.

Ο κ. Καράογλου ευχήθηκε στο νέο Δήμαρχο Δέλτα, κ. Ευθύμιο Φωτόπουλο, «καλό ξεκίνημα και καλή επιτυχία στην ανάληψη των νέων του καθηκόντων», ενώ στο επίκεντρο της συζήτησης που ακολούθησε βρέθηκαν τα προβλήματα της ευρύτερης περιοχής, καθώς και τα ζητήματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση στα χρόνια της κρίσης.

Αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης, ο κ. Καράογλου δήλωσε τα εξής: «Είμαι σίγουρος ότι ο κ. Φωτόπουλος και οι συνεργάτες του θα φανούν αντάξιοι της εμπιστοσύνης και των προσδοκιών της τοπικής κοινωνίας. Από την πλευρά μου, μέσω των διαδικασιών κοινοβουλευτικού ελέγχου, δεσμεύομαι να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην ανάδειξη των θεμάτων που απασχολούν τη νέα Δημοτική Αρχή. Όπως έπραξα στο παρελθόν, έτσι και τώρα, δηλώνω σύμμαχος του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, στο δύσκολο αγώνα που δίνει προκειμένου να ανταπεξέλθει στα καθημερινά προβλήματα της τοπικής κοινωνίας. Με πνεύμα συνεργασίας και προσφοράς είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να πετύχουμε τον καλύτερο δυνατό συντονισμό για την αντιμετώπιση και επίλυση όλων των ζητημάτων που αφορούν στους δημότες του Δήμου Δέλτα».

 DSC 0813a