Δήλωση για τον ξυλοδαρμό του καθηγητή του Πανεπιστημίου Μακεδονίας κ. Νίκου Μαραντζίδη

Δήλωση για τον ξυλοδαρμό του καθηγητή του Πανεπιστημίου Μακεδονίας κ. Νίκου Μαραντζίδη Κύριο

Με αφορμή την άνανδρη επίθεση σε βάρος του αναπληρωτή καθηγητή του τμήματος Βαλκανικών και Σλαβικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, κ. Νίκου Μαραντζίδη και τον ξυλοδαρμό του, ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Ν.Δ., κ. Θεόδωρος Καράογλου, δήλωσε τα εξής:
      "Ο διακεκριμένος καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας κ. Νίκος Μαραντζίδης μετατράπηκε σε εξιλαστήριο θύμα της ιδεολογικής μισαλλοδοξίας που διακατέχει τον δήθεν "επαναστατικό" φασισμό της Αριστεράς, ο οποίος ταμπουρωμένος πίσω από την κουλτούρα του... ξύλου και τη "δημοκρατική" βία των αυτοαποκαλούμενων αντιεξουσιαστών, επιχειρεί να φιμώσει κάθε άποψη που αντιτίθεται στον αριστερό μονόλογο.
        Η επίθεση-φίμωση ιδεών στον κ. Νίκο Μαραντζίδη από εκείνους που παριστάνουν τους... προοδευτικούς, αφενός αποκαλύπτει στην κοινωνία μας τα δυο πρόσωπα του φασισμού, τα οποία θεριεύουν εξαιτίας της ανόδου των άκρων και αφετέρου πληγώνει βάναυσα τη δημοκρατία μας, η οποία δοκιμάζεται στο όνομα της άκριτης εξιδανίκευσης της Αριστεράς στην πατρίδα μας".