Εκλογή Θ. Καράογλου στην Προεδρία της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής

Εκλογή Θ. Καράογλου στην Προεδρία της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής Κύριο

Μετά τη σημερινή (Τρίτη 17 Ιουνίου 2014) εκλογή του στην Προεδρία της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων του Ελληνικού Κοινοβουλίου, ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θεόδωρος Καράογλου, δήλωσε τα εξής:

«Ευχαριστώ τους συναδέλφους Βουλευτές για την τιμή που μου έκαναν και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, εκλέγοντας με Πρόεδρο στη σημαντικότερη Επιτροπή της Βουλής, αυτήν των Οικονομικών Υποθέσεων.
Γνωρίζω πως κάθε θέση ευθύνης απαιτεί αποφασιστικότητα και συνέπεια. Με όχημα αυτές τις αρχές, με τον απαιτούμενο σεβασμό προς όλες τις απόψεις, σε πνεύμα σύνθεσης των διαφορετικών προτάσεων και θέσεων και αυστηρά προσηλωμένος στη διασφάλιση του κλίματος πολιτικού πολιτισμού, δεσμεύομαι πως θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις, προκειμένου να συμβάλω και εγώ στην εθνική προσπάθεια, η οποία θα φέρει στον τόπο μας καλύτερες ημέρες.
Η οικονομία αποτελεί την πρώτη ύλη για την ελληνική ανάκαμψη. Είμαι σίγουρος πως μέσα από το γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο που θα αναπτύσσεται στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, θα πετύχουμε την παραγωγική ανανέωση του οικονομικού ιστού της πατρίδας μας και θα καταφέρουμε να δείξουμε σύντομα στους συμπατριώτες μας την έξοδο από το μακρύ τούνελ της ύφεσης».

Γραφείο Τύπου Θ. Καράογλου