Εθιμοτυπική επισκεψη στο διοικητήριο πραγματοποίησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ. κ. Κωνσταντίνος Μουσουρούλης (25.4.14)

Εθιμοτυπική επισκεψη στο διοικητήριο πραγματοποίησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ. κ. Κωνσταντίνος Μουσουρούλης (25.4.14) Κύριο


Τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Κωνσταντίνο Μουσουρούλη υποδέχτηκε σήμερα (Παρασκευή 25 Απριλίου 2014) στο Διοικητήριο ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου.
Η συνάντηση είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο περιοδειών που πραγματοποιεί ο κ. Μουσουρούλης σε όλη τη χώρα ενόψει των ευρωεκλογών της 25ης Μαΐου 2014.
Στις δηλώσεις που έκαναν μετά το τέλος της συνάντησης οι κ. Καράογλου και Μουσουρούλης επισήμαναν ότι μετά και την επίσημη ανακοίνωση της Eurostat για το πρωτογενές πλεόνασμα των 3,4 δισεκατομμυρίων ευρώ το 2013, η πατρίδα μας πρέπει να μείνει προσηλωμένη στο δρόμο της ανάπτυξης, αλλάζοντας εκ βάθρων την παραγωγική της δομή.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Ν.Δ. κ. Μουσουρούλης: «Ήρθε η ώρα η Ελλάδα να αποκτήσει ένα νέο αναπτυξιακό χάρτη και να βασίσει την αναπτυξιακή της προοπτική σε πυλώνες όπως ο τουρισμός, η πρωτογενής παραγωγή, η έρευνα, η τεχνολογία και η καινοτομία. Τώρα που η χώρα μας σπάει τα δεσμά του μνημονίου, βγαίνει από την κρίση, νοικοκυρεύει την οικονομία της και απελευθερώνεται από δανεικά και εξαρτήσεις, οι Έλληνες πρέπει να δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στις πολιτικές δυνάμεις που υπηρετούν τις αρχές της συνέπειας, της πολιτικής εντιμότητας και της αποφασιστικότητας».
Από την πλευρά του ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης μίλησε με κολακευτικά λόγια για την υποψηφιότητα του κ. Μουσουρούλη, τονίζοντας με έμφαση ότι «πρόκειται για έναν έμπειρο πολιτικό, με αποθέματα ευρωπαϊκής εμπειρίας, ο οποίος επέδειξε σοβαρό έργο ως Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας και είμαι σίγουρος ότι μπορεί να εκπροσωπήσει επάξια τα συμφέροντα της πατρίδας μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Για αυτό το λόγο, με ιδιαίτερη χαρά, θα παραστώ στην πολιτική συγκέντρωση που θα πραγματοποιήσει στη Θεσσαλονίκη στις 8 το βράδυ την προσεχή Δευτέρα 28 Απριλίου 2014».
Επίσης ο κ. Καράογλου τόνισε ότι «το διακύβευμα των ευρωεκλογών δεν είναι Νέα Δημοκρατία ή Συριζα, αλλά αν θέλουμε την Ελλάδα ισότιμο μέλος της Ευρώπης ή... Βενεζουέλα. Όπως έχω τονίσει επανειλημμένα η χαλαρή ψήφος στις ευρωεκλογές ρίχνει νερό στο μύλο της αποσταθεροποίησης. Οι θυσίες του λαού μας πιάνουν τόπο και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πάνε χαμένες. Για αυτό στις 25 Μαΐου πρέπει να γυρίσουμε την πλάτη στους λαϊκιστές και σε όλους εκείνους που θέλουν την Ελλάδα εκτός ευρώ και εκτός ΝΑΤΟ» κατέληξε ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης.

Γραφείο Τύπου ΥΜΑΘ