Κοπή Βασιλόπιτας 2000 (Κέντρο « ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ» Λαγκαδάς)

Κοπή Βασιλόπιτας 2000 (Κέντρο « ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ» Λαγκαδάς)

Πολύ μικρό αποδείχθηκε το κέντρο «ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ» στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, για να χωρέσει τους εκατοντάδες φίλους του Νομαρχιακού Συμβούλου Θόδωρου Καράογλου, ο οποίος την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2000 στις 11:30 το πρωί, έκοψε τη βασιλόπιτα του Πολιτικού του γραφείου.

ImageImageImage

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων, πολλοί Δήμαρχοι του νομού, νομαρχιακοί σύμβουλοι, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι Τοπικών Επιτροπών της Ν.Δ. του νομού, καθώς επίσης και περισσότεροι από 1000 πολίτες του Νομού Θεσσαλονίκης.

Πριν την κοπή βασιλόπιτας και την κεντρική ομιλία του κυρίου Καράογλου, χαιρέτησαν την εκδήλωση και μίλησαν με κολακευτικά λόγια γι΄ αυτόν, τέσσερα διακεκριμένα πολιτικά πρόσωπα, από διαφορετικούς χώρους δράσης του κυρίου Καράογλου και συγκεκριμένα: ο κ. Δημήτρης Πανοζάχος, οικονομολόγος, μέλος της ΚΕ της ΝΔ, που αναφέρθηκε στα χρόνια της ΟΝΝΕΔ και τη δράση του κ. Καράογλου την περίοδο εκείνη, ως ένα από τα ιδρυτικά και πρωτοπόρα στελέχη της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ- ΝΔΦΚ στο φοιτητικό συνδικαλισμό, ο κ. Σταύρος Καμαρούδης, Δήμαρχος Καλλινδοίων, που αναφέρθηκε στις δύο πετυχημένες θητείες του κ. Καράογλου ως πρόεδρος της Κοινότητας Ζαγκλιβερίου, ο  κ. Γιώργος Κατσικάρης, εφοριακός, πρόεδρος της ΔΑΚΕ εφοριακών νομών Θεσσαλονίκης-Κιλκίς- Χαλκιδικής, που μίλησε για τους συνδικαλιστικούς αγώνες του Θόδωρου με τη ΔΑΚΕ Εφοριακών και τον ηγετικό του ρόλου σε αυτήν, ενώ τέλος τους χαιρετισμούς έκλεισε ο πρώην Υπουργός Γεωργίας και υποψήφιος Νομάρχης Θεσσαλονίκης κύριος Χρήστος Κοσκινάς, ο οποίος μίλησε αναλυτικά για τη μακρότατη σχέση του με τον κ. Καράογλου από την ΟΝΝΕΔ το 1974, στην συνέχεια ως πρόεδρος Κοινότητας Ζαγκλιβερίου και τέλος ως Νομαρχιακός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης, με την παράταξη του κ. Κοσκινά που υποστηρίχθηκε από την ΝΔ, όπου ο Θόδωρος, έμπειρος, έχοντας ήδη διατελέσει 8 χρόνια πρόεδρος Κοινότητας Ζαγκλιβερίου, από τα οποία 4 χρόνια παράλληλα και γενικός γραμματέας ΤΕΔΚ Ν. Θεσσαλονίκης και 6 χρόνια Νομαρχιακός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης (από τα οποία 4 μέλος του ΔΣ της ΕΝΑΕ), διακρίνεται ιδιαίτερα στο Νομαρχιακό Συμβούλιο για την επάρκεια των γνώσεων του, για τη μαχητικότητα, για τις ξεκάθαρες απόψεις που καταθέτει για όλα τα προβλήματα που απασχολούν το Νομό Θεσσαλονίκης και τους πολίτες του.

Στη συνέχεια, πήρε το λόγο ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, Νομαρχιακός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης κ. Θεόδωρος Καράογλου, ο οποίος αναφέρθηκε στην πολιτική κατάσταση της χώρας, αλλά και αναλυτικά στα προβλήματα του νομού Θεσσαλονίκης και των πολιτών του.