Το αδιαχώρητο στη Θέρμη για τον Θεόδωρο Καράογλου

Θεσσαλονίκη, 14 Μαΐου 2023

Δελτίο Τύπου
Το αδιαχώρητο στη Θέρμη για τον Θεόδωρο Καράογλου

Το αδιαχώρητο σημειώθηκε στη Θέρμη, το βράδυ του Σαββάτου, στην ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση που πραγματοποίησε ο Θεόδωρος Καράογλου. Το αμφιθέατρο της κεντρικής πλατείας γέμισε ασφυκτικά, με τους κατοίκους του δήμου να του επιφυλάσσουν μια άκρως εντυπωσιακή υποδοχή, στέλνοντας σαφές και ηχηρό μήνυμα στήριξης και εμπιστοσύνης ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης στις 21 Μαΐου.
Ξεκινώντας την ομιλία του ο κ. Καράογλου έκανε λόγο για «συγκινητική παρουσία» που μεγιστοποιεί το βάρος της δικής του ευθύνης και αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την εντυπωσιακή, όπως είπε, παρουσία και τον παλμό που έδωσαν στην εκδήλωση, αναφέρθηκε στη σχέση καρδιάς που έχει αναπτύξει με τους δημότες της Θέρμης, η οποία βασίζεται στα ισχυρά θεμέλια της αλληλοεκτίμησης και του αλληλοσεβασμού.
«Ξεκινήσαμε μαζί! Συνεχίζουμε μαζί!» σχολίασε χαρακτηριστικά, καλώντας τους πολίτες που ανταποκρίθηκαν μαζικά στο κάλεσμά του να συνταχθούν στη μεγάλη μάχη. «Αγωνιζόμαστε για την Ελλάδα που μας αξίζει και δικαιούμαστε. Με την ψήφο μας μετατρέπουμε τα εθνικά μας "θέλω" σε αποφάσεις και πράξεις».
Ακόμα χαρακτήρισε το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας «πρόταση υπευθυνότητας, σταθερότητας, συνέχειας και συνέπειας» για να πάμε την πατρίδα μας ακόμα πιο μπροστά. «Μονάχα μια σταθερή, αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μπορεί να οδηγήσει με ασφάλεια τη χώρα στο 2030» πρόσθεσε, χαρακτηρίζοντας την απλή αναλογική «συνταγή αναταραχής, ανασφάλειας και αβεβαιότητας που οδηγεί στο τίποτα».
Σύμφωνα με τον ίδιο οι πειραματισμοί στην κάλπη οδηγούν πάντα σε περιπέτειες, γι' αυτό προέτρεψε τον κόσμο να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης σε μια σωστή κυβέρνηση που κάνει λάθη και έχει το θάρρος να ζητά συγγνώμη και να διορθώνεται, παρά σε μια λάθος κυβέρνηση που θα παρασύρει τη χώρα στην οπισθοδρόμηση.
«Εμείς», συνέχισε ο Θ. Καράογλου, «έχουμε σχέδιο και όραμα για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της χώρας. Είμαστε εγγυητές της σταθερότητας, της ομαλότητας και της κανονικότητας. Δύναμή μας η αξιοπιστία μας! Ό,τι δεσμευτήκαμε το 2019 το κάναμε πράξη».
Κλείνοντας, κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν στην κάλπη με οδηγό τη λογική. «Την ώρα της κρίσιμης απόφασης δεν έχει καμία θέση η διάθεση τιμωρίας. Η διακυβέρνηση της χώρας είναι σοβαρή υπόθεση για να την αφήσουμε σε όσους πορεύονται με σημαίες ευκαιρίες και στους εμπόρους ψεύτικης ελπίδας. Μαζί χτίζουμε την Ελλάδα που θα βαδίζει μπροστά και θα στοχεύει ψηλά».
Σήμερα, η προεκλογική δραστηριότητα του κ. Καράογλου συνεχίζεται στις 11.00 πμ, στο Ωραιόκαστρο (πολυχώρος Nouvelle) και στις 18.30 στο Ζαγκλιβέρι.