Θ. Καράογλου: «Η χώρα χρειάζεται σταθερή διακυβέρνηση ώστε να αποφύγουμε την ακυβερνησία»

Θεσσαλονίκη, 10 Μαΐου 2023

Δελτίο Τύπου
Θ. Καράογλου: «Η χώρα χρειάζεται σταθερή διακυβέρνηση ώστε να αποφύγουμε την ακυβερνησία»

Την ισχυρή, στέρεη και βιώσιμη ανάπτυξη που θα βελτιώσει συνολικά την ποιότητα ζωής των συμπατριωτών μας και το καλύτερο μέλλον για όλους έθεσε ο Θεόδωρος Καράογλου ως το διακύβευμα των εθνικών εκλογών της Κυριακής 21 Μαΐου, μιλώντας το απόγευμα της Τρίτης στο Βασιλούδι. Στην ομιλία του επισήμανε ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας εφαρμόζει πολιτικές για όλους και πως στην καθημερινή του επαφή με τους πολίτες εκείνοι αναγνωρίζουν ότι η σημερινή κατάσταση της χώρας είναι ανεπιφύλακτα καλύτερη συγκριτικά με την περίοδο που στο τιμόνι της χώρας ήταν ο Αλέξης Τσίπρας.
«Από τις εκλογές του 2019 έως σήμερα η πατρίδα μας βιώνει μια κανονικότητα και σε αυτήν δεν μπορούν και δεν πρέπει να ευδοκιμούν θέσεις, απόψεις και πολιτικές που δεν έχουν κανένα θετικό πρόσημο» ανέφερε, εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημα του κόσμου. Σύμφωνα με τον ίδιο οι εποχές των συνθημάτων, των άναρθρων πολιτικών κραυγών, της στείρας αντιπαράθεσης και του καταγγελτικού λόγου έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. «Οι πολίτες θέλουν ρεαλιστικές λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και υλοποιήσιμο σχέδιο για την περαιτέρω ανάπτυξη της χώρας. Γι' αυτό το ζητούμενο στις εκλογές της 21ης Μαΐου είναι η συγκρότηση μιας σταθερής κυβέρνησης, ώστε η χώρα να αποφύγει τον κίνδυνο της ακυβερνησίας που έχει προκαλέσει ο εκλογικός νόμος της απλής αναλογικής» εξήγησε.
Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο Θεόδωρος Καράογλου περιέγραψε ως καλό αποτέλεσμα για τη χώρα μια αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία θα είναι έτοιμη να αναμετρηθεί με τις παθογένειες του χθες. «Η Νέα Δημοκρατία καταθέτει στο δημόσιο διάλογο μια πρόταση σταθερότητας και συνέχειας. Διαθέτει εθνικό σχέδιο για το μέλλον της πατρίδας μας και χαράσσει το μέλλον με υπευθυνότητα. Ο ΣΥΡΙΖΑ παριστάνει ότι μιλά για πολιτική δίχως να λέει ουσιαστική κουβέντα για τις πολιτικές που θα εφαρμόσει. Εμείς προτάσσουμε την αλήθεια και την πραγματικότητα επενδύοντας στην ειλικρινή σχέση με τους πολίτες. Ό,τι εξαγγέλλουμε μπορεί να γίνει και θα γίνει» τόνισε μεταξύ άλλων.
Την Πέμπτη η προεκλογική δραστηριότητα του κ. Καράογλου συνεχίζεται στα Κύμινα και τη Σίνδο.