Θ. Καράογλου: «Οι πολίτες θέλουν λύσεις που μόνο η ΝΔ μπορεί να εγγυηθεί»

Θεσσαλονίκη, 07 Μαΐου 2023

Δελτίο Τύπου
Θ. Καράογλου: «Οι πολίτες θέλουν λύσεις που μόνο η ΝΔ μπορεί να εγγυηθεί»

Ισχυρή Νέα Δημοκρατία το βράδυ των εκλογών της 21ης Μαΐου για να έχει η πατρίδα μας σταθερότητα, σιγουριά και αυτοπεποίθηση ζήτησε ο Θεόδωρος Καράογλου από τους κατοίκους του Αγίου Αντωνίου, του Προχώματος, της Νεοχωρούδας και της Χαλάστρας, που επισκέφθηκε το Σάββατο.
Κατά τη διάρκεια των ομιλιών του ανέφερε ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας εργάζεται καθημερινά για μια Ελλάδα με περισσότερες ευκαιρίες, κοινωνική πρόοδο και οικονομική άνοδο. «Αν θέλουμε η χώρα μας να κοιτά το μέλλον με ασφάλεια και σιγουριά, εάν θέλουμε να συνεχίσει να πατά γερά στα πόδια της, υπάρχει μόνο μια επιλογή: Νέα Δημοκρατία και Κυριάκος Μητσοτάκης» σχολίασε. «Κάθε άλλος πειραματισμός κρύβει κινδύνους και θα οδηγήσει τη χώρα σε περιπέτειες» πρόσθεσε.
Περιγράφοντας τις βασικές προτεραιότητες για την επόμενη τετραετία αναφέρθηκε στην οικονομία, την υγεία, το καλύτερο κράτος, την ψηφιοποίηση παντού και την αξιολόγηση παντού. «Οι πολίτες θέλουν λύσεις. Και οι λύσεις δεν έρχονται με συνθήματα και υποσχέσεις παρά μονάχα με σχέδιο, κατάλληλη προετοιμασία, στοχοπροσήλωση και εφαρμογή σωστών πολιτικών οι οποίες βάζουν στο επίκεντρο την κοινωνία και τις οποίες μόνο η ΝΔ μπορεί να εγγυηθεί» σημείωσε.
Για τον Θεόδωρο Καράογλου το διακύβευμα της εκλογικής αναμέτρησης στις 21 Μαΐου είναι ξεκάθαρο: «Θα συνεχίσουμε στο δρόμο της εξέλιξης, της αύξησης μισθών και συντάξεων, της περικοπής φόρων, της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας και της προσέλκυσης ακόμα περισσότερων επενδύσεων ή θα γυρίσουμε στην εποχή της υπερφορολόγησης, των δανεικών, των ελλειμμάτων, της διεθνούς αναξιοπιστίας και της ανασφάλειας;» αναρωτήθηκε.
Σε άλλο σημείο άσκησε οξεία κριτική στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι οι εξαγγελίες του οδηγούν την ελληνική οικονομία σε χρεοκοπία. «Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο πολιτικός του όχι σε όλα και ναι στο τίποτα. Είναι ο πολιτικός του κραυγαλέου και ανερμάτιστου λαϊκισμού. Είναι ο πολιτικός που κατακρεούργησε τις συντάξεις με το νόμο Κατρούγκαλου και τώρα τους τάζει καλύτερες ημέρες».
Σήμερα η προεκλογική δραστηριότητα του κ. Καράογλου συνεχίζεται στην Αρέθουσα, τον Προφήτη και τα Διαβατά.