Θ. Καράογλου: «Το νερό ήταν, είναι και παραμένει δημόσιο αγαθό»

Θεσσαλονίκη, 04 Απριλίου 2023

Δελτίο Τύπου
Θ. Καράογλου: «Το νερό ήταν, είναι και παραμένει δημόσιο αγαθό»

Με αφορμή την επιμονή του ΣΥΡΙΖΑ να υποστηρίζει ψευδώς ότι δήθεν η Κυβέρνηση της ΝΔ επιχειρεί να ιδιωτικοποιήσει το νερό, ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θεόδωρος Καράογλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Επειδή στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν... ντοκτορά στη σπέκουλα, τη διασπορά fake news και την προπαγάνδα, οι συμπολίτες μας πρέπει να κατανοήσουν ότι το νερό ήταν, είναι και παραμένει δημόσιο αγαθό.
Εκείνοι που με την υπογραφή τους μεταβίβασαν το 2016 το σύνολο των μετοχών κυριότητας της ΕΥΔΑΠ και της ΕΥΑΘ στο Υπερταμείο για 99 χρόνια, βάζοντας υποθήκη και το νερό, σήμερα παριστάνουν τις... αθώες περιστερές.
Επενδύουν στην αμνησία των Ελλήνων και υποκρίνονται τους τιμητές των πάντων. Αυτήν την αντιπολίτευση ξέρουν να ασκούν... Την αντιπολίτευση των fake news και της τακτικής "πες-πες, κάτι θα μείνει".
Μόνο που στην πολιτική, όπως και στη ζωή, το ψέμα έχει... κοντά ποδάρια και η αλήθεια πάντα λάμπει.
Εάν είχαν διαβάσει προσεκτικά το άρθρο 1 της αιτιολογικής έκθεσης και το άρθρο 3 του νομοσχεδίου, τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα γνώριζαν ότι η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θωρακίζει το δημόσιο χαρακτήρα των παρόχων ύδατος. Και ψεύδονται και είναι αδιάβαστοι!
Οι Θεσσαλονικείς τους γνωρίζουμε καλά και την ώρα της κάλπης θα τους δώσουμε την απάντηση που τους αρμόζει!»