Συγκλονιστική σε προσέλευση, παλμό και δυναμισμό η κοπή βασιλόπιτας του πολιτικού γραφείου του Θ. Καράογλου

Θεσσαλονίκη, 16 Ιανουαρίου 2023

Δελτίο Τύπου
Συγκλονιστική σε προσέλευση, παλμό και δυναμισμό η κοπή βασιλόπιτας του πολιτικού γραφείου του Θ. Καράογλου

Σε μια συγκλονιστική εκδήλωση από πλευράς ανταπόκρισης κόσμου, παλμού και δυναμισμού, ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θεόδωρος Καράογλου, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του πολιτικού του γραφείου.
Παρουσία χιλιάδων παρευρισκομένων, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν μαζικά στο κάλεσμά του, γεμίζοντας ασφυκτικά κάθε γωνιά της κεντρικής αίθουσας του ξενοδοχείου «Porto Palace», Αρχών της Μητροπολιτικής και Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Προέδρων Οργανισμών και Φορέων, καθώς και στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, ο πρώην Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης ευχήθηκε η νέα χρονιά να φέρει υγεία σε κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα και στην πατρίδα μας σταθερότητα και ασφάλεια. Ο ίδιος δήλωσε «παρών με όλη τη δύναμη της ψυχής» του στις αυξημένες προκλήσεις των επόμενων μηνών, τονίζοντας πως είναι «μάχιμος, πάντα στην πρώτη γραμμή».
Κάνοντας έναν απολογισμό του έως σήμερα κυβερνητικού έργου, ο κ. Καράογλου ανέφερε πως τίποτα από όσα θεμελιώθηκαν τα τελευταία 3,5 χρόνια δεν ήταν εύκολο, δεδομένο ή αυτονόητο. «Κάθε άλλο... Αποτέλεσαν, όμως, προεκλογική μας προτεραιότητα και έγιναν πραγματικότητα. Το είπαμε, το κάναμε! Πετύχαμε πολλά και να είστε σίγουροι πως θα γίνουν περισσότερα» σημείωσε, προσθέτοντας ότι η Κυβέρνηση με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη εφαρμόζει το πρόγραμμα της «γραμμή-γραμμή και έτσι θα συνεχίσουμε, διότι ο πολιτικός μας λόγος είναι "συμβόλαιο"».
Μιλώντας για τα κυβερνητικά πεπραγμένα της Νέας Δημοκρατίας, ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης εστίασε στην ταχύτερη απονομή των κύριων συντάξεων, στην ψηφιοποίηση του Κράτους, στις αυξήσεις των συντάξεων, στις διαδοχικές αυξήσεις του κατώτατου μισθού τον τελευταίο χρόνο, στις συνεχείς φοροελαφρύνσεις, στην έμπρακτη στήριξη στους αγρότες και στη διαρκή ενίσχυση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. «Όλα αυτά δεν... έτυχαν, πέτυχαν» σχολίασε, αποδίδοντας την αποτελεσματικότητα των κυβερνητικών παρεμβάσεων «στη σκληρή δουλειά, το σχέδιο, την τόλμη και την αποφασιστικότητα του κυβερνητικού επιτελείου που επιτρέπει στην κοινωνία να ευημερεί δίχως να μένει κανείς πίσω».
Συγκρίνοντας τις πολιτικές περιόδους 2015-2019 και 2019-2023, ο κ. Καράογλου παρατήρησε ότι «τα τελευταία 3,5 χρόνια η Ελλάδα ξαναβρήκε τις συντεταγμένες της. Είναι μια χώρα η οποία προοδεύει και εξελίσσεται. "Πρωταθλήτρια Ευρώπης" στους ρυθμούς ανάπτυξης, δύναμη σταθερότητας στη Ν.Α. Ευρώπη η οποία εκπέμπει φιλία και διάθεση συνεργασίας. Είναι μια κανονική ευρωπαϊκή οικονομία η οποία ημέρα με την ημέρα και μήνα με το μήνα επιστρέφει σε φυσιολογικούς ρυθμούς προόδου».
Αναφερόμενος στις προσεχείς εθνικές εκλογές ζήτησε να μην υπάρχει καμία χαλαρότητα στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί με την απλή αναλογική. Όπως είπε: «Αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία σημαίνει αυτόνομη Ελλάδα».
Κλείνοντας, απευθύνθηκε στους παρευρισκόμενους σε προσωπικό τόνο μιλώντας για το «συμβόλαιο τιμής» που έχει υπογράψει με τους πολίτες και τη σχέση εμπιστοσύνης που έχει αναπτύξει μαζί τους. «Η σχέση μας», είπε, «βασίζεται στην ειλικρίνεια και τον σεβασμό, που μαζί με την εμπιστοσύνη συνθέτουν τρεις πολύτιμους "κρίκους" που μας κρατούν ενωμένους. Και όταν είμαστε ενωμένοι γινόμαστε πιο δυνατοί. Επιθυμώ, λοιπόν, και το 2023 να συνεχίσουμε μαζί».