«Οι ιδεοληπτικές εμμονές του ΣΥΡΙΖΑ ξεπερνούν τα όρια του γραφικού»

Θεσσαλονίκη, 03 Φεβρουαρίου 2022

Δελτίο Τύπου
Θ. Καράογλου: «Οι ιδεοληπτικές εμμονές του ΣΥΡΙΖΑ ξεπερνούν τα όρια του γραφικού»

Σχολιάζοντας την απόφαση των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ να μην υπερψηφίσουν τη σύμβαση δωρεάς του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» για την κατασκευή Παιδιατρικού Νοσοκομείου στο Φίλυρο, ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θεόδωρος Καράογλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Εκεί που τελειώνει η λογική αρχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ!
Ως ενεργός πολίτης της Θεσσαλονίκης αδυνατώ να κατανοήσω την απόφαση των Βουλευτών της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και ιδιαίτερα των συναδέλφων της Β΄ εκλογικής περιφέρειας να ψηφίσουν «παρών» στην κατασκευή Παιδιατρικού Νοσοκομείου στο Φίλυρο, με δωρεά του Ιδρύματος "Σταύρος Νιάρχος".
Οι ιδεοληπτικές εμμονές τους ξεπερνούν τα όρια του γραφικού καταδεικνύοντας πως η υποταγή στο κόμμα είναι πάνω από το συμφέρον της πόλης.
Η δικαιολογία ότι συμφωνούν με την κατασκευή του νοσοκομείου, αλλά διαφωνούν με τη λειτουργία του ως Νομικού Προσώπου Ιδιωτικού Δικαίου είναι προσχηματική και σκοπό να δώσει άλλοθι σε μια ανεξήγητη, μικρόψυχη, μικροκομματική απόφαση.
Δεν χρειάζεται να πει κανείς πολλά λόγια για την ανάγκη ανέγερσης ενός Παιδιατρικού Νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη, ιδίως από τη στιγμή που χρηματοδοτείται από τον ιδιωτικό τομέα.
Οι Θεσσαλονικείς ας θυμούνται τη χθεσινή ημέρα και ας κρίνουν ποιοι είναι εκείνοι που κρατούν την πόλη "όμηρο" της στασιμότητας».