Θ. Καράογλου: «Ο λογαριασμός των... σπασμένων στις καταλήψεις να πηγαίνει στο σπίτι αυτών που προκάλεσαν τις ζημιές»

Θεσσαλονίκη, 21 Ιανουαρίου 2022

Δελτίο Τύπου
Θ. Καράογλου: «Ο λογαριασμός των... σπασμένων στις καταλήψεις να πηγαίνει στο σπίτι αυτών που προκάλεσαν τις ζημιές»

Με τη δημοτική αρχή Παπάγου-Χολαργού που αποφάσισε να πληρώσουν οι δράστες τις ζημιές και τις κλοπές που έχουν καταγραφεί στα σχολεία που τελούν υπό κατάληψη εντός των διοικητικών του ορίων συντάσσεται ο κ. Θεόδωρος Καράογλου.
Ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας επισημαίνει ότι η πρωτοβουλία του συγκεκριμένου Δήμου δείχνει το δρόμο και «πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση» για όλες τις δημοτικές αρχές της χώρας που βρίσκονται αντιμέτωπες με παρόμοιες καταστάσεις προκειμένου να τερματιστεί το «ετήσιο εθιμικό μπάχαλο των αυθαίρετων αντιδημοκρατικών καταλήψεων».
Σε ανακοίνωσή του σημειώνει, μεταξύ άλλων, πως «οι "γνωστοί-άγνωστοι" και κάθε λογής καταληψίες πρέπει να καταλάβουν κάποτε πως το... πάρτι τελείωσε και ο λογαριασμός των... σπασμένων στις καταλήψεις θα πηγαίνει στο σπίτι τους», υπενθυμίζοντας ότι τα σχολεία και τα πανεπιστήμια είναι δημόσια περιουσία και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπίζονται από το σύνολο της κοινωνίας.
Προσθέτει ακόμα ότι ήρθε η ώρα οι φορολογούμενοι πολίτες να σταματήσουν να πληρώνουν την επαναστατική γυμναστική εκείνων που έχουν επιλέξει το δρόμο της ανομίας.
Στη δήλωσή του ο κ. Καράογλου αναφέρει τα εξής: «Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού δείχνει το δρόμο! Η πρωτοβουλία που ανέλαβε η δημοτική αρχή ώστε να πληρώσουν οι υπεύθυνοι για τις καταστροφές και τις κλοπές στα υπό κατάληψη σχολικά συγκροτήματα που βρίσκονται εντός των διοικητικών της ορίων πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση.
Επικροτώ την επιστροφή στη λογική, που λειτουργεί ως πρότυπο για τον τερματισμό του ετήσιου-εθιμικού μπάχαλου των αυθαίρετων αντιδημοκρατικών καταλήψεων.
Οι "γνωστοί-άγνωστοι" και κάθε λογής καταληψίες πρέπει να καταλάβουν κάποτε πως το... πάρτι τελείωσε και ο λογαριασμός των... σπασμένων θα πηγαίνει στο σπίτι τους. Οι φορολογούμενοι πολίτες δεν θα πληρώνουν την επαναστατική γυμναστική αυτών που έχουν επιλέξει το δρόμο της ανομίας.
Τα σχολεία, τα πανεπιστήμια μας, είναι δημόσια περιουσία».