Θ. Καράογλου στη ΔΗΜΤΟ ΝΔ Δήμου Θέρμης: «Στον ΣΥΡΙΖΑ είναι αρνητές της λογικής»

Θεσσαλονίκη, 01 Δεκεμβρίου 2021

Δελτίο Τύπου
Θ. Καράογλου στη ΔΗΜΤΟ ΝΔ του Δήμου Θέρμης: «Στον ΣΥΡΙΖΑ είναι αρνητές της λογικής»

«Οι Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας είναι η γέφυρα επικοινωνίας και διαλόγου με τις τοπικές κοινωνίες» ανέφερε ο κ. Θεόδωρος Καράογλου στη συνάντηση εργασίας που είχε με τα μέλη της ΔΗΜΤΟ του κόμματος στον Δήμο Θέρμης.
«Είστε αυτοί που αφουγκράζεστε τη φωνή των πολιτών και τη μεταφέρετε στην Κυβέρνηση. Όπως αποδείξαμε μέσα από την εσωκομματική διαδικασία του Οκτωβρίου η Νέα Δημοκρατία έχει ανοιχτές πόρτες στην κοινωνία. Συνομιλεί μαζί της, δεν λειτουργεί μονολιθικά ούτε με παρωπίδες, αλλά αντιλαμβάνεται τον σφυγμό των Ελλήνων» τόνισε ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης απευθυνόμενος προς τα μέλη του κομματικού οργάνου.
Αναφερόμενος στην πορεία της πανδημίας δήλωσε ικανοποιημένος από την αυξητική πορεία των εμβολιασμών, επισημαίνοντας όμως πως έχουμε δρόμο ακόμη να διανύσουμε.
«Τα μέτρα που λαμβάνει η Κυβέρνηση αποδίδουν καθώς η εμβολιαστική κάλυψη αγγίζει πλέον το 75% του πληθυσμού» είπε αρχικά.
Είναι κρίμα», συμπλήρωσε, «σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε να έχουμε αξιωματική αντιπολίτευση που είναι αρνητές της λογικής. Δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ λέει "όχι σε όλα" αδυνατώντας να καταθέσει ουσιαστικές προτάσεις στο δημόσιο διάλογο. Ο δρόμος της ευθύνης είναι μοναχικός. Ευτυχώς η χώρα έχει κανονική Κυβέρνηση και κανονικό Πρωθυπουργό, τον Κυριάκο Μητσοτάκη», πρόσθεσε ο κ. Καράογλου.