«Η διακυβέρνηση της χώρας προϋποθέτει γνώσεις, εμπειρία, ικανότητες, κύρος»

«Η διακυβέρνηση της χώρας προϋποθέτει γνώσεις, εμπειρία, ικανότητες, κύρος» Κύριο

Θεσσαλονίκη, 10 Ιανουαρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θεόδωρος Καράογλου: «Η διακυβέρνηση της χώρας προϋποθέτει γνώσεις, εμπειρία, ικανότητες, κύρος»

«Οι λύσεις στα δομικά προβλήματα της πατρίδας μας δεν μπορούν να δοθούν από όσους υπόσχονται επιστροφή στο "άρρωστο" χθες, αλλά μονάχα από τις πολιτικές δυνάμεις που τα αντιμετωπίζουν με ανιδιοτέλεια, σοβαρότητα και υπευθυνότητα, δίνοντας την δυνατότητα στους Έλληνες να νιώσουν ασφάλεια για το μέλλον τους, για το μέλλον της χώρας και το μέλλον των παιδιών τους» τόνισε ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θεόδωρος Καράογλου, στη διάρκεια μεγάλης συγκέντρωσης και πολιτικής ομιλίας που πραγματοποίησε σήμερα (Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015) στη Χαλάστρα.
Όπως επισήμανε η διακυβέρνηση της χώρας δεν είναι... φοιτητική συνέλευση, αλλά «προϋποθέτει γνώσεις, εμπειρία, ικανότητες και κύρος», σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως για να ξαναγίνουμε οι Έλληνες αντάξιοι της ιστορίας μας και να διασώσουμε την αξιοπρέπειά μας ως Έθνος «πρέπει με τη ψήφο μας να οικοδομήσουμε μια ισχυρή Ελλάδα εντός του ευρώ και όχι να την κάνουμε... Βενεζουέλα της Ν.Α. Ευρώπης».
«Ως ένας από εσάς, ως γέννημα-θρέμμα της περιφέρειας μας, πιστεύω στην πολιτική με αποτέλεσμα. Πιστεύω στην πολιτική με αξιοπρέπεια, πιστεύω σε μια πολιτική που δεν υποτάσσεται στον λαϊκισμό. Στην πολιτική μου πορεία, όλα αυτά τα χρόνια, επέλεξα να είμαι χρήσιμος παρά αρεστός. Αυτή η στάση ζωής μου δίδαξε πως δεν υπάρχει τίποτα πιο "επαναστατικό" και πιο "αντισυστημικό" από την αλήθεια. Και η αλήθεια είναι πως για να αλλάξουμε την Ελλάδα πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία και να αντικρύσουμε κατάματα την πραγματικότητα. Η πατρίδα χρειάζεται κυβερνησιμότητα και όχι πολιτικές μειοψηφικών συνιστωσών, έχει ανάγκη προσήλωσης στον στόχο και όχι από οπαδούς του "πότε εδώ και πότε εκεί, γιατί έτσι μας βολεύει", έχει ανάγκη από υπευθυνότητα και όχι από δημαγωγία» κατέληξε στην ομιλία του ο κ. Καράογλου.
Αύριο το πρωί (Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015) ο κ. Καράογλου θα πραγματοποιήσει συγκεντρώσεις και πολιτικές ομιλίες στη Λητή και τα Διαβατά, ενώ το απόγευμα έχει προγραμματίσει πολιτικές ομιλίες στην Επανομή, τη Νέα Μηχανιώνα και το Πλαγιάρι.